„Dacă ai încredere în tine, inspiri încredere altora.” 
Daca intr-un moment de maxima sinceritate cu sine , te-ai pus deja intrebarea „Ce inspir in jur?“ te felicit pentru curaj. Iar daca nu ai facut-o inca , te invit sa te asezi tu cu tine si sa te intrebi „Ce anume insipiri tu in jurul tau?“ Pentru ca a doua lege a Kybalionului, Legea Corespondentei, spune asa “Ceea ce este Sus este ca si ceea ce este Jos; Ceea ce este Jos este ca si ceea ce este Sus”. 
Prin urmare, ceea ce exista in interior se manifesta si in exterior. Nu e de mirare ca ai prieteni care-si plang de mila ori care nu gasesc alt serviciu ori ai vreo prietena care efectiv nu poate avea o relatie stabila cu un partener ba chiar mai mult, se simte continuu folosita, mintita, abandonata in relatii si ramane singura. 
Tot ceea ce omul traieste in realitatea sa cotidiana reflecta in cel mai fidel mod  ceea ce acesta poarta cu sine in interior. Iar aceasta separare de Esenta sa, de miezul tau autentic, de Sinele sau, il conduce spre suferinta, spre neiubire de sine, spre un cerc vicios din care cu greu va putea razbate singur si de cele mai multe ori va avea nevoie de o mana de ajutor pentru a reusi. 
Despre Increderea in Sine s-au scris multe lucrari de-a lungul vremii. Si totusi, avand la dispozitie atata informatie, atat de multa cazuistica, atat de multe povesti impartasite de diferite persoane, a reusit oare Omul sa-si recapete increderea in sine? A reusit Omul sa fie aliniat la firul destinului sau si sa-l urmeze in deplina armonie? A reusit Omul sa transforme intreaga suferinta si separare care ii impunge constant inima? A reusit el sa traiasca in Lumina Adevarului Personal si sa se bucure cu desavarsire de Darul Vietii sub cupola actiunilor sale?
Increderea in Sine inseamna, pe langa aspectul pur psihologic ce poate fi redat printr-o definitie atent aspectata, si increderea in Miracolul Vietii, al Creatiei si nu in ultimul rand, in Creator. Un om care are Incredere in Sine este un om care poseda o anumita cunoastere si detine un far interior care il ajuta sa vada atunci cand in jurul sau este obscur. Increderea in Viata si in Creator se poate traduce si prin credinta intr-o forma de manifestare ce se gaseste in afara omului dar care este interconectata cu acesta. 
Revenind la vechea axioma hermetica, observam ca, inca din zorii omenirii, cunoasterea se straduia sa-i invete pe oameni traiul simplu si armonios, cautand sa le arate ca exista o legatura profunda intre ceea ce poarta un om in sinea sa si felul cum poate influenta alti oameni si intreaga creatie, prin starile sale interioare. Chiar daca acest aspect nu se lasa imediat observat si perceput, starea launtrica a cuiva se va propaga si va determina schimbari de exemplu in randul membrilor familiei si mai mult decat atat, in societate. Insa, daca omul a inteles ca este responsabil pentru starile sale interioare si ca detine o putere personala care ii apartine in intregime iar aceasta forta exercita influente in jur, acesta este liber sa aleaga progresul si astfel toate beneficiile survenite in urma progresului vor merge in toate directiile iar lucrurile si oamenii din jur vor simti schimbarea caci, spunea Maestrul O.M. Aivanhov in cartea sa, Reguli de aur pentru fiecare zi, „iar atunci cand progresati, toata lumina si toate bogatiile pe care le primiti se reflecta asupra persoanelor de care sunteti legati.“
De aceea, te invit sa te opresti o clipa si sa te uiti prin ochii blandetii la tine si sa te observi caci „observarea de sine inseamna vindecarea de sine“ spuna Visatorul in cartea Scoala Zeilor de Stefano Elio DAnna. 
Autodepasirea, dezvoltarea virtutilor, slefuirea si intarirea puterii de alegere adica a liberului arbitru, sustine si mentione increderea de sine a omului in devenirea sa. 
Acest angajament este in primul rand facut pentru sine si ulterior vor fi si altii care se vor bucura de nectarul acestei munci interioare. 
Iti doresc curaj si incredere in sine pentru a te uita la tine cu iubire iar daca iti doresti mai mult, te pot insoti in consolidarea cunostintelor si a atitudinii de incredere in puterea personala. 
Iti doresc sa ramai cat de des poti, in Adevar cu tine insuti/insati!
Continua sa perseverezi spre desavarsire! Sunt alaturi de tine! Te iubesc! Ma iubesc!

Cristina Majic

Sunt o creatoare de frumos, atenta la detalii, focusata pe a gasi sensul catre bunastarea interioara. Sunt pasionata de fotografie, plimbari in natura, lucru manual si lectura. Inainte de a afla beneficiile sesiunilor de coaching, eram o cautatoare. Cautam raspunsuri, cautam liniste, cautam solutii. Eram intr-o continua odisee ce nu-si mai gasea finalul. Acum am ajuns sa talmacesc insemnatatea cautarilor mele, am inteles de ce anume aveam nevoie pentru a atinge piscul potentialului meu creator. Celor care simt sa lucreze cu mine, le pot oferi sesiuni de coaching bazate pe confidentialitate, profesionalism si empatie. +4915165256677 cristina.majic@academiadecoaching.ro Facebook | Linkedin