Alege-ti un Practitioner COACH

 

aida cimpeanu

Aida Cimpeanu – Practitioner COACH

 

“Sunt mama și femeie, care tinde să devină cea mai bună variantă a ei, atingându-și potențialul maxim printr-o muncă plăcută, făcută cu profesionalism, dăruire, pasiune și iubire de oameni.
Înainte de contactul cu Academia de Coaching, eram o persoană în jurul vârstei de 40 de ani, care, la doar câțiva pași de atingerea unui varf important in cariera universitara, a trebuit să renunțe la tot si sa înceapă o viață nouă, cu provocări noi, într-un alt oraș, într-o formulă nouă, renuntând la trecut, la o mare parte din realizările profesionale de până atunci,  dar și la multi oameni dragi.
Sunt o persoană optimistă și perseverentă, care a învățat să se valorizeze și să se iubească pe sine, cautând permanent noi oportunități de a crește și de a învăța lucruri noi, transformând minusurile și experiențele mai puțin plăcute, în valoroase lecții de viață, în resurse prețioase pentru viitor. Am ajuns într-un punct al evoluției personale în care am dobândit curajul de a face schimbări radicale și de a porni din punctul ZERO, ”zero limite”, ori de câte ori este cazul. ACUM, sunt pregătită, într-o mare măsură, să împărtășesc celor din jur propria experiență, încurajând schimbarea pe care dorește să o facă fiecare în viața sa..”

Date de contact: aida.cimpeanu@academiadecoaching.ro sau 0748 553019/ 0728 651 711

 

Facebook

ramona-onisor

Ramona Onisor – Practitioner COACH

 

“Sunt Ramona Onisor, Life si Business Coach, membra a Academiei Romane de Coaching si formator (trainer si public speaker) acreditat de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. Sunt si mama a 3 copii. Iubesc oamenii, iubesc comunicarea, am absolvit Facultatea de Filologie si masteratul in Comunicare si Relatii Publice. Fiind pasionata de cunoastere si de a ma intelege atat pe mine cat si pe ceilalti, am absolvit si numeroase cursuri de neurostiinta, de neuroplasticitate, de reiki, precum si despre legea atractiei universale. Pasiunea pentru intelegerea mintii si dorinta de a facilita cunoasterea si starea de bine si la oamenii din jurul meu, m-au determinat sa studiez hipnoterapia si programarea neuro-linvistica, obtinand certificari ca hipnoterapeut si master coach NLP de la Academia Scotiana de Programare Neuro-Lingvistica. De asemenea, sunt si membra a Aliantei Internationale a Terapeutilor Holistici.

Date de contact: ramona.onisor@academiadecoaching.ro sau 00357 99 235028

Facebook Linkedin www.ramonaonisor.com

laura calous

Ochean Simona – Practitioner COACH

 

Eu sunt Ochean Simona practicioner Coach.

Am terminat școala de patiser cofetar.

Am avut prima fică și m-am căsătorit la doar 19 ani și fiindcă nu știam cum se face să crești un copil am căutat răspunsurile mele in cărți. Și le-am găsit.

De atunci citesc continu tot ce vreau să știu: despre relații, pshihologie, legea atracției , fizica quantică, alimentație , sănătate, dezvoltare personală,iubire …

Am divorțat după doar doi ani și m-am recosatorit după alți doi ani.

Locuiesc in Italia de 15 ani. Aici am născut al doilea copil și am muncit pentru mulți ani ca menajeră pentru că reușeam să-mi stabilesc orarul in baza nevoilor copiilor mei.

De aproape patru ani am început sa mă specializez in onicotehnica (manichiura). Spun am început pentru că am urmat șapte cursuri.

Așa am cunoscut foarte multe fete care mi-au împărtășit poveștile lor, iar eu le-am împărtășit din cunoașterea mea. De fiecare data când o clientă nouă pleca de la mine îmi spunea : “mă simt atât de plină de energie” sau “mi-ai dat chef de viață ” sau “de azi încep să”

   Oricum,orice muncă am făcut în viața mea am fost apreciată.

Viata mi-a oferit tot felul de experiențe și atunci când nu am știut cum să-mi rezolv propiile  probleme, am apelat la Loredana Latiș făcând doua ședințe de coaching cu ea. Așa am început sa înțeleg că exist și eu, ce-mi doresc pt mine, să rezolv tot ce pot și mai ales să am curaj să recunosc și să-mi urmez visele, care până atunci mi se păreau imposibil de ajuns.

Visul meu este sa ajut oameni sa se regăsească și sa se iubească așa cum sunt pentru ca sunt  geniali (vorba Loredanei). Apoi am participat la seminarul ei din Torino și am înțeles cât de mult as putea face dacă as cunoaște și mai multe detalii pe această temă.

Astfel m-am înscris la academia română de Coaching a Loredanei Latiș. De la ea am învățat o tehnica enorm de buna. Spun buna pentru ca am aplicat-o pe mine. M-am descoperit așa cum nu credeam vreodată. Am înțeles după care idei îmi conduceam viața. Pe cele care mă deranjau  le-am corectat.

Azi pot sa spun ca am o tehnică la bază. Că știu de unde să încep și cum să însoțesc o persoana mai eficient pe strada schimbării sale , în așa fel încât după câteva sesiuni să devină sigură de puterea ei înaceastă viață .

Date de contact: simona.ochean@academyforcoach.com sau 0039 328 41 63 373

 

Facebook

laura calous

Laura Calous – Practitioner COACH

 

“CINE SUNT EU?

Eu sunt Laura, o femeie eleganta si frumoasa, sunt dintotdeauna iubire de sine, viata mea este frumoasa, usoara si buna, fac ceea ce imi place si visul meu este sa inspir 1 milion de oameni in urmatorii 5 ani

CUM ERAM INAINTE DE COACHING?

Inainte de coaching imi cautam raspunsurile. Coachingul este raspunsul la taote intrebarile mele;

CUM SUNT ACUM?

Acum sunt un Om fericit si implinit, iar copiii mei ma urmeaza ca prin minune

CUM IMI POT AJUTA CLIENTII?

Ascultarea si Iubirea fac magie, deci clientii mei isi re-gasesc drumul personal stand de vorba cu mine, re-descoperindu-se pe ei insisi.

Date de contact: laura.calous@academyofcoach.com

 

Facebook
[addtoany]


Loredana Latis

Bine te-am gasit, sunt Loredana Latis, Presedinte si Fondator al Academiei Romane de Coaching. De fapt sunt un om care in ciuda saraciei, traumelor si greselilor din trecut, astazi am ajuns sa ma simt bine cu mine insami, sa ma iubesc, sa ma iert, sa ma dezvolt continuu personal si profesional si sa am banii pe care mi-i doresc. Si sa ii inspir si pe ceilalti sa reuseasca. De cand am devenit coach am lucrat individual cu peste 2000 de persoane iar prin evenimentele si emisiunile TV la care particip am inspirat peste 100 mii de oameni sa obtina ce isi doresc. Ce am facut concret? I-am insotit sa-si depaseasca provocari apasatoare in afaceri, cariera si relatii, sa descopere cine sunt si ce isi doresc cu adevarat, sa afle care este scopul lor pe acest pamant, cum sa se impace cu trecutul si sa-si vindece sufletul si cum sa traiasca in fericire si iubire, obtinand rezultate pe care nu le credeau posibile. Sa fii coach este o oportunitate extraordinara! In primul rand te dezvolti tu continuu, apoi contribui la dezvoltarea celorlalti. Cererea de astazi pentru coaching este in mare crestere, pentru ca oamenii au realizat ca pot obtine rezultate rapide, eficiente si de durata prin coaching. Asa ca este MARE nevoie de specialisti in coaching in Romania. Si in Diaspora. Daca vrei o sesiune individuala de coaching de 1 ora cu mine, stii cat investesti astazi? 250 euro. Este adevarat ca eu am multa experienta iar 250 euro este o suma importanta, insa rezultatele sunt extraordinare. Tu dupa ce faci acest curs de formare in coaching, poti cere usor minim 100 euro pentru o sesiune de 1 ora, de fapt chiar vei invata asta in timpul cursului. Si in timp ce capeti experienta, va fi usor sa ceri 250 euro. Si cel mai important, vei gasi oameni doritori sa iti ofere aceasta suma pentru ca in urma unei sesiuni cu tine, viata lor se va schimba in bine intr-un mod foarte profund. De aceea m-am decis sa impartasesc din experienta mea, intr-un cadru structurat si organizat pentru a forma si alte persoane care isi doresc o cariera extraordinara de Life sau Business Coach. Pana acum am format peste 110 specialisti in activitatea de coaching care au devenit coach de success in Romania sau in diaspora. Iar dupa ce devii coach profesionist, ai sansa extraordinara sa te implici in proiectele Academiei prin care aducem schimbarea in licee si universitati prin programe de coaching cu elevii, parintii si profesorii. Sau poti fi coach si speaker voluntar in Campania nationala de informare si educare a minorilor si adultilor in scoli “STOP ABUZ. START OCROTIRE!” Nu ar fi grozav daca parintii si profesorii ar transforma copii in adulti cu incredere in sine care stiu ce isi doresc? Asa s-a nascut Asociatia “Academia Romana de Coaching”, iar acum ai ocazia sa faci parte din aceasta comunitate extraordinara de coach profesionisti formati si antrenati sub indrumarea mea personala. Tu stii cat de multe poti fi? Poti face? Poti avea? Prin tine… Asta imi doresc sa descoperi