Iti doresti sa faci foarte multe pentru tine, asa-i? Ai multe visuri, asa-i? Si ti-ar placea sa le atingi, sa ai succes, sa ai realizari, sa ai bani, sa crezi mai mult in tine, sa iesi din acea bula creata de societate, toxica, dar… dar… dar…

Stiu cum este. Fricile, temerile, gandurile negative si convingerile limitative vin gramada si te ajuta cu generozitate sa-ti creezi scenarii de tot felul care sa te faca sa stai in banca ta, sa nu actionezi, sa crezi ca nu ai noroc, doar altii au, ca e greu, ca nu-s bani sau ca acestia se fac greu, ca dupa bine vine rau si ca orice minune dureaza trei zile si multe alte zeci, sute sau mii de asemenea limitari.

Dar ce-ai zice daca ti-as spune ca poti schimba oricand doresti ceva in viata ta? Ca poti sa-ti rescrii scenariul vietii? Ai facut-o candva, pe la inceputul micii copilarii, dar inconstient. Si, da, in functie de ce ai vazut/receptionat atunci de la parinti, bunici, de la mediul inconjurator, inconstient, urmezi acum si poate te intrebi de ce la unii e asa si la altii e altfel. Pentru ca scenariile sunt diferite, create atunci si presarate ulterior cu experientele proprii sau ale celor foarte apropiati.

Da, poti rescrie scenariul vietii. Datorita puterii interioare, prezenta in ADN-ul tau, poti sa-ti creezi viata. Din acest moment. Stabilesti  ceea ce doresti, in mod etic, in modul perfect pentru tine, fara sa incalci granitele nimanui, fara sa te raportezi la parerea cuiva, fara sa judeci oamenii si fara sa te plangi. Un vechi proverb spune: “Daca exista un remediu, de ce te plangi? Daca nu exista un remediu, de ce te plangi?”

Asadar, constientizezi cum gandesti si ce simti cand ai gandit intr-un anume fel, te vizualizezi facand ceva sau avand ceva, iti aduci in minte constant acea dorinta, cu credinta si cu iubire, faci pasii usor , usor in acea directie si da, visul tau, dorinta ta incepe sa prinda contur. Cand el prinde contur, Universul lucreaza ca tu sa primesti ceea ce ai cerut. Poti veni in ajutor cu o imagine clara a ceea ce vrei.

Iata exemplul personal.

Am avut de multe ori, in viata, idei minunate pe care voiam sa le aplic si sa prosper, sa am bani si succes. Un vis. Visul de a face ceva, de a crea ceva… Dar ce? Cum? Cu ce? Pe atunci, viata era grea, trebuia sa ma lupt cu ea, iar banii se faceau greu, de fapt era tot o lupta ca sa-i fac. Cu efort… Si spuneam constant ca “muncesc din greu”, “am noroc la munca, nu la bani”, “muncesc mult pe bani putini etc. Evident, valorizarea mea era redusa. Inca mai lucrez la convingerea asta. Apoi apareau scenariile de groaza conform lui “dar daca… aia sau ailalta” sau scuze precum “nu ma sustine X”, “as face, dar nu am bani”, “banii abia imi ajung sa platesc cele necesare, pentru ca de, pentru o vacanta sau vreo alta realizare faceam imprumuturi (la banca, la CAR, la amanet s.a.) . Si scuze am tot gasit pana intr-o zi. Am spus STOP! Ok, multi reusesc si zic ca au luat-o de la 0 (metaforic vorbind). Adica  bani putini, ca posibilitatile si oportunitatile sunt nelimitate. Doar sa le vedem, vorba aceea: “Nu e orb mai mare pe fata pamantului decat cel care nu vrea sa vada”. Si am inceput, de asemenea, sa fiu atenta la ganduri, la emotii, sa fac o calatorie in interiorul meu. Am inceput sa ma schimb pe mine… Si apoi m-am gandit… eu vreau sa fac ceva, insa nu am bani. Ok, eu nu am, dar altii au. UE are… Ia sa vad! Si am inceput sa actionez. Sa ma pregatesc. Sa fac proiectul cu ideea mea. Si m-am poticnit la partea cu cifre si studiu de piata. Si am abandonat. Ca nu mai era timpul fizic necesar, ca eram atat de ocupata cu jobul, ore suplimentare ca perioada este foarte aglomerata, si cu alte lucrari extrajob… Plus cursuri, plus informatii mai multe. Si am avut frustrari si sentimente de vinovatie ca ma intorc la Eu cea veche. Si ca nu aveam banii pentru o firma de consultanta. Si am renuntat, desi vocea din interior zicea  sa nu negociez cu visul meu. Am zis ca poate n-a venit vremea. Termenul expira a doua zi. A doua zi, am primit un e-mail care anunta prelungirea cu inca o saptamana a depunerii proiectelor. Uau! Asta a fost pentru mine. Si am apelat la specialist pe partea aia cu cifrele… Nu aveam bani, era pana in salariu… Insa ei au venit, din doua surse chiar, in aceeasi zi, la jumatate de ora distanta. Nu am respins niciuna, am luat din ambele suma necesara platii serviciului specializat pe cifre. Am finalizat (proiectul era facut oricum de mine in proportie de 70%), am depus in penultima zi. Acum cateva zile am aflat rezultatul. Sunt pe lista cu proiecte admise pentru finantare, cu un punctaj foarte bun (84.6), cel mai mare fiind 91.

Minunata experienta pe care mi-am creat-o cu ajutorul divinitatii din mine si al oamenilor potriviti din realitatea mea creata si visata este una din multele care urmeaza. Primul pas a fost facut. Sunt pregatita pentru urmatorul…

Si tu poti! Nu negocia cu visul tau!

Zamfir Adriana on Email
Adriana Zamfir
Daca doriti sa lucram impreuna, ma puteti contacta:

Date de contact: adriana.zamfir@academiadecoaching.ro sau +40722338411 (Romania)

Adriana Zamfir

Zamfir Adriana

Daca doriti sa lucram impreuna, ma puteti contacta: Date de contact: adriana.zamfir@academiadecoaching.ro sau +40722338411 (Romania)

Descarca Webinarul Gratuit

“Succes in viata prin coaching”