Sa schimbi viata cuiva prin ceea ce esti este o oportunitate.`Ne nastem din iubire.  Manifestarea iubirii suntem noi. Creatorul se manifesta, isi manifesta iubirea creand. Din iubire creaza iubire.

Divinitatea se daruieste pe sine, daruind iubire. E dar si in acelasi timp daruieste, se daruieste. Suntem manifestari ale Divinitatii, suntem parte a aceluiasi intreg diferit manifestat, caci la baza infinitei diversitati a vietii se afla unitatea spiritului omniprezent.

Lasa-te ,,gandit’’ de Creator, mestecat, scuipat…va ramane esenta…(asa cum cele mai bune boabe de cafea sunt cele mestecate si regurgitate) Va ramane manifestarea vointei sale intotdeauna izvorata din intentie, intentia creatoare, intotdeauna din ceea ce este, din iubire. Restul sunt forme, culori, arome …esenta aceeasi.

Si nimic din tot nu este mai colorat, aromat, mai frumos asezat ca altul. Este la fel de ,,perfect divin’’ creat, pentru ca esenta, darul este acelasi. Ambalajul este diferit.  Ajungem sa comparam, sa criticam, sa judecam ambalajul … Ajungem sa ne identificam cu ambalajul, fiecare traind experienta unui alt ambalaj. Ironia este ca atunci cand nu ne place cum arata ambalajul, ceea ce credem noi ca suntem, ne apucam sa ne punem altul, care credem noi ca este mai frumos, mai atragator, mai… Odata ce ne-am identificat cu ambalajul este normal, ne uitam ce se cere si ne impopotonam cu ceva mai…ca sa avem …mai multa ‘’valoare’’. Aici am ajuns la… Ironie.  

“Valoarea unui om rezida in ceea ce ofera el si nu in ceea ce este capabil sa primeasca” Albert Einstein

Iar ceea ce ofera un om este in el. Valoarea nu este in afara noastra, ci inautru. Ca sa vezi esenta trebuie sa te dezbraci de ambalaj. Iar din aceasta postura pregateste-te sa  daruiesti ceea ce esti, Iubire.

“Ce faci pentru tine, dispare odata cu tine, ce faci pentru altii, ramane pentru eternitate.” Albert Einstein

Daruieste mereu ceva lumii.   Poate fii orice. O vorba buna, o floare, un gand frumos, un simplu ,,multumesc” spus cuiva care a facut ceva pentru tine sau altii.  Ti-a placut ceva, spune asta. Poate fi un dar.

Daruieste un zambet. Nu costa nimic. Un simplu zambet poate fi darul care insenineaza o zi, alunga o tristete. Fii tu zambetul care incurajeaza, care reda cuiva increderea.   Daruieste din timpul tau punandu-te in slujba unor cauze care aduc bucurie, care alina fiinte, schimba concepte care limiteaza drepturi.

Ajuta in vreun fel oamenii, natura, acest Univers in care am ales sa venim. Daruieste pentru ca asa simti, nu pentru ca da bine sau ca vei fii rasplatit pentru asta.  Nu conteaza marimea darului tau, ci cata iubire pui in el.

Pastreaza-te ca esenta.

Pretuieste-te ca Dar.

Fii recunoscator pentru ceea ce esti, Iubire…

Daruieste iubire, daruieste-te pe tine!

Tu alegi cum, cand, in ce masura…

Sorana Brucar

Descarca Webinarul Gratuit

“Succes in viata prin coaching”