In momentul in care am inceput sa fac o schimbare in viata mea m-am confruntat cu reactia mediului , uneori am fost catalogata ca ciudata , alteori ridiculizata sau marginalizata iar in alte situatii am fost intampinata cu ostilitate , intrucat a reprezentat o rupere de rutina. Senzatia de disconfort poate fi comparata ca atunci cand faci curatenie generala intr-o casa , insa dupa ce toate lucrurile sunt asezate pe un nou fagas apare si starea de multumire si de bine.
Prin coaching am invatat sa fac curatenie sa ma dezvat de obiceiuri proaste de ex. cum e acela de a salva oricand si oricum , de unele credinte false si in acelasi timp limitative , de asemenea am invatat lucruri noi ,de ex. sa prioritizez ce e cu adevarat important pt. mine chiar daca celor din jur li se pare ca asta este egoism .
Acesta este un proces continuu pt. ca viata imi aduce mereu noi stimuli si depinde doar de mine cum reactionez la provocarea lor nu e simplu dar nici imposibil.
Pot spune ca imposibilul nu exista , orice e posibil atunci cand rostesc cu fermitate ,, DA EU POT,,

Tu ce zici exista imposibilul?

Daca te afli in impas , vino si tu la o sesiune individula de coaching cu mine Carmen Iordachita Life &Business Coach ,Master NLP sa pornesti in aventura vietii tale in mod constient clarificandu-ti ceea ce ai de facut astfel incat sa-ti gasesti propria solutie de succes asa cum vrei TU si cum si-au gasit-o si altii in urma acestor sesiuni.

Te iubesc om frumos!

Daca ti-a placut da si un like sau un share acestui articol !!! Multumesc!!!! Impreuna putem face lucruri minunate pentru cei care chiar au nevoie

Descarca Webinarul Gratuit

“Succes in viata prin coaching”