(din seria- unelte de transformare personala)

Maya Maria GANEA-BOGHIAN Life&Business COACH

 

Draga OM MINUNAT !

Cu totii ne aducem aminte cu incantare de basmele din copilarie, pe care nu oboseam niciodata sa le ascultam…. Cu cata bucurie traiam momentul aparitiei Zanei cele Bune in momentul cel mai critic, care se folosea de magia ei pentru a risipi intunericul, pentru a rezolva eroilor toate situatiile, satisfactia desavarsita, in care acestia continuau sa traiasca “pana la adanci batraneti…pentru totdeauna”.

Dupa trecerea anilor si confruntarea cu asa-zisele “realitati” ale vietii, lumea de basm a copilariei a devenit *gri*, iar locuitorii ei au ramas simple umbre in cotloanele memoriei noastre, pe care am ajuns sa le consideram ireale. Am parasit astfel universul viselor copilaresti, crezand ca am devenit mai intelepti si mai puternici. Dar se pare ca devenim tot mai reci, tot mai goi si uitam ca am fost odata asa fericiti.

Fiintele din basm, care dispun de o puterea magica absoluta, cu ajutorul careia impart binele, sanatatea, bogatia si fericirea, precum si celelalte daruri ale naturii, redevin reale in tinutul sufletului celor care au dobandit puterea cunoasterii si a intelepciunii, decoperind legile care guverneaza lumea interioara a fiintei.

Pentru acesti oameni zanele redevin reale sub forma gandurilor, a mesajelor si a puterilor mentale. Intr-adevar, cei care fac zilnic efortul de a-si armoniza inima cu inima Binelui Suprem se bucura de sanatate, bogatie si fericire. Nicio perceptie nu se compara cu binele, iar prin “bine”  ma refer la gandurile pure, la aspiratiile nobile, la iubirea fara egoism si la eliberarea de vanitate. Cultivarea continua a gandurilor bune echivaleaza cu crearea unei atmosfere psihice pline de blandete si de putere care genereaza efecte asupra tuturor celor care intra in contact cu ea.

Oriunde exista o credinta de fier, curatenie comportamentala si morala care nu face concesii exista simultan sanatate, success si putere. In astfel de oameni boala, esecul si dezastrul nu isi gasesc salas, caci aceste lucruri nu au cu ce sa se hraneasca.

Acual vechea convingere potrivit careia noi depindem de starile corpului nostru este inlocuita din ce in ce mai mult de credinta inspirata ca noi suntem mai mult decat corpul nostru si ca acesta din urma depinde intru totul de gandurile noastre. Toate relele din univers isi au originea in minte. Pacatul, boala, tristetea si deznadejdea nu apartin ordinii universale si nu apartin naturii realitatii, ci sunt consecinta directa a ignorantei noastre referitoare la adevaratele relatii dintre lucruri.

Cu cat vom intelege si vom recunoaste mai rapid ca boala nu reprezinta pedeapsa ci un avertisment al corpului ca avem de schimbat ceva, cu atat mai rapid ne vom insanatosi. Boala nu vine decat la cei care o atrag, ale caror minti corpuri sunt receptive, dar fuge de cei cu o gandire pura, puternica si pozitiva, care genereaza curentii mentali ai sanatatii vietii.

Stiu cazuri in care oameni cu metastaze au trait mult mai mult decat oameni cu afectiuni banale, nedispusi sa renunte la manie, griji, invidie, lacomie sau alte stari mentale Trebuie sa intelegi  caci tu semeni in permanenta semintele bolii in mintea. Daca doresti sa te eliberezi de dureri si sa te bucuri de o armonie fizica perfecta, success, stare fizica perfecta, pune ordine in mintea ta si armonizeaza-ti gandurile. Emite ganduri de bucurie si de iubire.

Lasa  bunavointa sa iti curga prin vene si nu vei mai avea nevoie de un alt medicament. Renunta la invidie, la suspiciune, griji, ura si egoism, si vei scapa de indigestie, de nervozitate si de dureri articulare. Pe de alta parte, daca prefer sa te cramponezi in continuare de aceste obiceiuri mentale perturbatoare, nu te mai plange atunci cand te imbolnavesti.

Cei care muncesc intr-o stare de calm, fara anxietate , cu mintea perfect focalizata asupra lucrului lor, sunt infinit mai eficienti decat cei care sunt tot timpul grabiti si anxiosi, si in plus isi pastreaza starea de sanatate, de care ceilalti nu se bucura de regula.

Sanatatea si succesul durabil merg mana in mana, caci sunt inseparabile  Armonia mentala, mentine sanatatea corpului si asigura indeplinirea treptata a etapelor planului pe care ni l-am propus.

De aceea, pune-ti ordine in ganduri si intreaga ta viata se va ordona. .

Prin puterea credintei poate fi obtinut orice rezultat de durata. In acest scop, tot ce trebuie sa faci este sa ai credinta in Puterea Suprema, in legea absoluta, in munca ta si in capacitatea ta de a duce la bun sfarsit aceasta munca. Indiferent de circumstantele cu care te confrunti, tu trebuie sa asculti numai de impulsurile tale cele mai inalte, sa fii credincios sinelui tau divin, sa te lasi calauzit de lumina interioara si sa asculti de vocea intuitiei.

Trebuie sa iti urmezi neabatut calea, convins si viitorul va raspunde cu bunavointa tuturor gandurilor si eforturilor tale. Trebuie sa crezi cu toata convingerea ca legile universului sunt constante si nu te vor trada niciodata.

Asta inseamna credinta si viata traita in credinta.

Daca vei ajunge la aceasta credinta, nu va mai trebui sa iti faci griji legate de success sau esec, caci succesul va veni singur la tine. Nu vei mai fi ingrijorat de rezultatele finale, ci vei lucra senin si bucuros, stiind ca gandurile si eforturile corecte atrag inevitabil rezulatele adecvate

Si tu poti obtine acesta performanta. Succesul,bunastarea,intreaga ta viata depinde de tine, caci gandurile tale dominante sunt factorii hotaratori ai destinului tau. Emite ganduri pline de iubire, etice, si binecuvantarile vor cadea asupra ta.

Tu esti constructorul neconditionat al destinului tau, indiferent in ce consta acesta.

Tu emiti in fiecare moment influentele care se vor intoarce in viata ta sub  forma circumstantelor . Intelege asta si actioneaza in acest sens!03

Maria (Maya) Boghian on EmailMaria (Maya) Boghian on Facebook
Maria (Maya) Boghian
Dacă vrei să faci și tu o schimbare, te aștept la o sesiune de coaching cu mine.

Email: maria.boghian@academiadecoaching.ro / maria.boghian@academyforcoach.com

Tel: 0040 732008008

Maria (Maya) Boghian

Maria (Maya) Boghian

Dacă vrei să faci și tu o schimbare, te aștept la o sesiune de coaching cu mine. Email: maria.boghian@academiadecoaching.ro / maria.boghian@academyforcoach.com Tel: 0040 732008008