Incheiat intre:

EU, CEA DE DINAINTE, pe de o parte si EU, CEA DE ACUM INCOLO, pe de alta parte.

 1. OBIECTUL  CONTRACTULUI

  1. Prezentul  contract este incheiat in scopul oferirii unei vieti de calitate traita usor, frumos si bine, al atingerii succesului in recunoastere personala, valoare si bani, dar si in al increderii in Sine.
  2. Obiectul Contractului il constituie preocuparea pentru o viata plina de sanatate, abundenta, iubire, bani, succes, intelegere, liniste sufleteasca, curajul de a actiona, de a stabili obiective si a le atinge in mod etic, profesionist si cu mare iubire.

 

 1. VALOAREA CONTRACTULUI . CONDITII DE PLATA

  1. Valoarea contractului este inestimabila.
  2. Investitia in EU, CEA DE DINAINTE a avut succes, pentru ca am devenit EU, CEA DE ACUM INCOLO. Sunt necesare investitii viitoare in dezvoltarea personala, deoarece sunt singurele investitii care aduc castiguri de peste 100%.

 

  1. Investitiile se vor efectua periodic in carti, cursuri, seminarii, workshopuri, intalniri cu oameni care se descoperra pe sine si care reusesc/au reusit in viata/sa-si schimbe viata, urmarirea unor specialisti/maestrii in neurostiinte, psihologie, coaching, si business coaching, dezvoltare personala etc.

 

 1. DURATA CONTRACTULUI.

3.1 Prezentul contract este incheiat pe viata, adica pana in luna octombrie 2075 (cand voi implini 100 de ani), cu posibilitate de prelungire dupa aceasta data.

 

 1. OBLIGATIILE  lui EU, CEA DE ACUM INCOLO

 

4.1.l. Stiu ca am capacitatea de a obtine ceea ce imi doresc cu adevarat in viata, si de aceea imi cer mie insami sa fiu perseverenta si sa actionez continuu in acest sens, promit aici si acum ca asa voi face.

   1. Sunt constienta ca gandurile dominante din mintea mea se vor reflecta in exterior, in actiuni fizice si se vor tranforma in realitate, de aceea voi acorda cel putin 30 de minute in fiecare zi persoanei care doresc sa devin.
   2. Prin prisma autosugestiei si a tehnicilor afirmatiilor, stiu ca orice dorinta pe care o pastrez un timp in minte este exprimata in planul fizic. Astfel voi petrece 10-15 minute zilnic cu mine, focusata pe acest aspect.
   3. Sunt constienta ca pot detine orice avere si pot atinge orice succes pe orice plan doar daca actionez pe baza adevarului si a dreptatii, legal si etic. Nu ma voi angaja in nicio tranzactie care sa nu le aduca beneficii si celor de langa mine, fie ca e vorba de familia mea, fie ca e vorba despre echipa mea.
   4. Voi anihila cu puterea intentiei ura, invidia, gelozia, egoismul, simtul critic, emiterea de judecati de valoare si le voi inlocui cu cultivarea dragostei fata de mine (a nu se confunda cu egoismul) si fata de oameni, de pe pozitia EU SUNT OK, TU ESTI OK (din Analiza tranzactionala). Stiu ca orice atitudine negativa fata de ceilalti nu imi aduce nimic bun mie in primul rand.
   5. Am grija de sanatatea mea, ma hranesc sanatos, fac miscare zilnic, ma iubesc si ma accept exact asa cum sunt.
   6. Ma hranesc spiritual, exact cum cred de cuviinta si cum ma simt mai aproape de Dumnezeu/Univers/Inteligenta Superioara.

 

 • FORŢĂ MAJORĂ

 

  1. Orice situaţie de forţă majoră care apare si împiedică sau întârzie executarea contractului va determina activarea Intuitiei, a Increderii, a Iubirii, a Iertarii si a Puterii de identificare si eliminare ale Fricilor, Temerilor, Indoielilor – venite din subconstient.

 

 • OBLIGATIILE  lui EU, CEA DE DINAINTE.

 

  1. Prezentul Contract va fi respectat de EU, CEA DE DINAINTE care sunt recunoscatoare tuturor experientelor traite, tuturor persoanelor din viata mea, caci toate au creat-o pe EU, CEA DE ACUM INCOLO.
  2. Sunt constienta de toate convingerile limitative pe care le-am avut, de toate blocajele si greselile facute si nu voi mai face uz de comportamentele de dinainte, de (auto)critici, invinovatiri, pedepse de orice fel, abuzuri asupra mea si asupra altora (prin asta intelegandu-se trauma fizice si emotionale, calcare pe propria persoana, incalcarea valorilor etc.), dandu-i permisiunea lui EU, CEA DE ACUM INCOLO sa se ma focusez pe solutie, nu pe problema, sa-mi rescriu scenariul vietii exact cum imi doresc si sa-l urmez.

 

 • ÎNCETAREA CONTRACTULUI

 

  1. Contractul încetează de plin drept in momentul in care voi trece intr-o alta dimensiune.

 

 • DISPOZIŢII FINALE

 

  1. Prezentul Contract conţine toate înţelegerile între părţi, modificând sau anulând, după caz, orice înţelegere sau acord anterior în legătură cu obiectul prezentului Contract daca se produce vreo dizarmonie.
  2. În cazul în care una din Părţi se abate de la ceea ce este consemnat in prezentul Contract, vor avea loc constientizari, solicitarea serviciilor unui coach, comunicare asertiva etc.
  3. Repet zilnic afirmatiile potrivite continand EU, SUNT (ceea ce sunt eu, ceea ce contin, nu ce AM, nu ce FAC) si DINTOTDEAUNA (cuvant care te conecteaza, specific starii de Adult): EU  SUNT DINTOTDEAUNA IUBIRE, BUCURIE, ARMONIE, DATORII FINANCIAR-BANCARE PLATITE, INSPIRATIE, CUNOASTERE, IERTARE, INTELIGENTA, MAI USOARA CU X KILOGRAME, SANATATE, STAPANA PE SITUATIE etc.
  4. Contractul a fost întocmit şi semnat în 2 (două) exemplare, câte unul pentru fiecare parte.

 

Eu, cea de dinainte                                 Eu, cea de acum incolo

 


Zamfir Adriana

Daca doriti sa lucram impreuna, ma puteti contacta: Date de contact: adriana.zamfir@academiadecoaching.ro sau +40722338411 (Romania)