Cu siguranta pana acum in viata ta ai intalnit oameni in prezenta carora te simteai plin de energie, curajos, liber sa fii tu insuti si sa te exprimi asa cum esti.

Pe de alta parte ai observat ca exista oameni si in prezenta carora te simti usor in disconfort, ti.e teama parca sa te exprimi, te simti obosit si parca abia astepti sa se termine intalnirea sa pleci acasa..

Oameni sunt si primii si ceilalti. Si totusi este o diferenta majora de enrgie si atitudine.  Suflete avem cu totii. Geniul sade in fiecare dintre noi. Doar ca unii sunt “ spirite bune” si altii sunt “spirite rele” …

Cum se intampla asta?

Gandurile fiecaruia dintre noi genereaa un ajumit camp energetic in jurul nostru.

Daca te uiti atent la fetele oamenilor poti usor observa ca unii sunt intunecati alti sunt luminati la propriu pe chip. Asta se intampla datorita gandurilor pe care le au, atitudinii pe care o nutresc fata de cei din jur si fata de viata, stilului de viata, activitatile si comprotamentul pe care il au in general.

Oamenii luminosi la chip genereaza energie pozitiva in jurul lor. In preajma acestor persoane te simti liber pentru ca ti se da voie sa fii asa cum esti, pentru ca simti ca nu esti criticat, judecat, simti ca nu trebuie sa dai bine. Acesti oameni sunt atat de liberi si de satisfacuti de viata lor incat nu au timp si nici nu consuma energie pentru a te judeca pe tine. In preajma acesor oameni iti deschizi inima si simti iubire. Ti se ridica si tie vibratia energetica, esti plin de viata si simti ca vrei sa faci bine si altor oamnei din jurul tau. Gandurile iti sunt optimiste, parca si soareke straluceste mai tare pe cer iar clipa de aum iti aduce liniste si fericire.

Dar oare stii tu munca interioara a acestor oameni? Oare cunosti pretul investit pentru acest fel de rezultate?

Alteori cand esti alaturi de oamnei intunecati la chip, te simti greoi efectiv, cerul te apasa, incep chiar si dureeri in corp, oboseala pune stapanire pe tine, gandurile si discutiile negative fac parte din agenda zilei.

Primii gandesc in termeni de solutii ceilalti gandesc in termeni de problema.  Primii aleg sa vada binele din orice rau, al doilea aleg sa vada raul din orice bine..

Tu Din care categorie vrei sa faci parte?

Ce fel de om esti in marea majoritaate a timpului?

Cu ce fel de energie te incarci pe tine si pe cei din jurul tau?

Daca iti place ce ai descoperit felicitari!

Daca nu iti place ce ai descoperit felicitari!

E bine oricum. Pentru ca orice shimbare poate incepe doar in urma acceptari ca este nevoie de o schimbare.

Daca iti doresti schimbarea si crezi, simti ca pot face parte din drumul tau, eu te astept cu incredere si iubire pe aDresa de email sa intram in legatura sufleteasca.

Pana atunci, cu incredere si iubire,

Catalina Olteanu Psiholog si Master Coach

Descarca Webinarul Gratuit

“Succes in viata prin coaching”