Calatoria mea spre mine insami a inceput acum mai bine de un an. Am ajuns class=”timeline__time”>2005 sa am lucrurile materiale la care visam: casa, masina, concedii insa ceva parca imi lipsea si nu puteam sa ma bucur. Fericirea pentru mine tinea doar pentru o perioada scurta de timp apoi deveneam tot mai trista si nefericita! Am inceput sa citesc carti pentru dezvoltare personala, parca ceva imi scapa si nu intelegeam foarte multe lucruri. Am ajuns sa trec printr-o criza de identitate sa nu mai stiu cine sunt, ce vreau si incotro vreau sa ma indrept. Imi puneam atit de multe intrebari la care nu gaseam raspuns, nu stiam ce se intampla cu mine. Acesta a fost momentul cind am inceput sa caut pe internet si astfel pe YouTube am descoperit-o pe Loredana Latis.
Din acel moment am inteles ca totul are sens si doream sa aflu mai multe. Am decis sa urmez cursul Loredanei la Bucuresti. Simteam ca nu mai pot astepta, voiam sa sa fac o schimbare in viata mea insa nu stiam cum si cu ce All sa incep.
La acest curs de Practitioner Coach am reusit sa ma descoper pe mine insami, sa fiu autentica, sa stiu cine sunt. Astfel am decis sa nu ma mai las manipulata si abuzata, sa nu Bears mai conteze ce spun si cred ceilalti despre mine atita timp cit eu stiu cine sunt, ce imi doresc si spre ce anume vreau sa ma indrept. Am decis sa fiu Adult iesind din rolul de Salvator si sa constientizez ca eu sunt responsabila 100% de viata si fericirea mea. Am constientizat ca fericirea exista deja in mine. Insa crezurile si convingerile limitative pe care le-am acumulat ca pe niste adevaruri absolute din familie, scoala si societate m-au impiedicat sa fiu omul care imi doream sa fiu Best de teama ca ce vor spune si crede ceilalti. Eu sunt recunoscatoare Loredanei, este un om minunat si valoros. Cu iubirea ei nemarginita, cu Etica si daruire am descoperit diamantul din interiorul meu, dupa ce am inlaturat Ο buruienile cu care era acoperit. Ma iubesc, ma accept, cred in mine si contribui in fiecare zi, eu la fericirea mea! Acum pot spune ca ii iubesc si ii accept pe ceilalti, nu mai critic si nu mai pun etichete fiindca am inteles ca fiecare om e minunat, este un geniu chiar daca el inca nu e constient de acest lucru. Iti multumesc Loredana pentru tot ce ai insamantat in mine! Roadele se vad in fiecare zi fiindca am ajuns sa traiesc in armonie cu mine si ceilalti, sa fiu fericita si implinita! Zilnic fac Coaching cu mine. In acest fel ma ascult si ma inteleg. Sunt propiul meu Coach ca apoi sa pot sustine sesiuni de Coaching cu ceilalti! Ma iubesc! Te iubesc! Va iubesc!


Loredana Latis

Bine te-am gasit, sunt Loredana Latis, Presedinte si Fondator al Academiei Romane de Coaching. De fapt sunt un om care in ciuda saraciei, traumelor si greselilor din trecut, astazi am ajuns sa ma simt bine cu mine insami, sa ma iubesc, sa ma iert, sa ma dezvolt continuu personal si profesional si sa am banii pe care mi-i doresc. Si sa ii inspir si pe ceilalti sa reuseasca. De cand am devenit coach am lucrat individual cu peste 2000 de persoane iar prin evenimentele si emisiunile TV la care particip am inspirat peste 100 mii de oameni sa obtina ce isi doresc. Ce am facut concret? I-am insotit sa-si depaseasca provocari apasatoare in afaceri, cariera si relatii, sa descopere cine sunt si ce isi doresc cu adevarat, sa afle care este scopul lor pe acest pamant, cum sa se impace cu trecutul si sa-si vindece sufletul si cum sa traiasca in fericire si iubire, obtinand rezultate pe care nu le credeau posibile. Sa fii coach este o oportunitate extraordinara! In primul rand te dezvolti tu continuu, apoi contribui la dezvoltarea celorlalti. Cererea de astazi pentru coaching este in mare crestere, pentru ca oamenii au realizat ca pot obtine rezultate rapide, eficiente si de durata prin coaching. Asa ca este MARE nevoie de specialisti in coaching in Romania. Si in Diaspora. Daca vrei o sesiune individuala de coaching de 1 ora cu mine, stii cat investesti astazi? 250 euro. Este adevarat ca eu am multa experienta iar 250 euro este o suma importanta, insa rezultatele sunt extraordinare. Tu dupa ce faci acest curs de formare in coaching, poti cere usor minim 100 euro pentru o sesiune de 1 ora, de fapt chiar vei invata asta in timpul cursului. Si in timp ce capeti experienta, va fi usor sa ceri 250 euro. Si cel mai important, vei gasi oameni doritori sa iti ofere aceasta suma pentru ca in urma unei sesiuni cu tine, viata lor se va schimba in bine intr-un mod foarte profund. De aceea m-am decis sa impartasesc din experienta mea, intr-un cadru structurat si organizat pentru a forma si alte persoane care isi doresc o cariera extraordinara de Life sau Business Coach. Pana acum am format peste 110 specialisti in activitatea de coaching care au devenit coach de success in Romania sau in diaspora. Iar dupa ce devii coach profesionist, ai sansa extraordinara sa te implici in proiectele Academiei prin care aducem schimbarea in licee si universitati prin programe de coaching cu elevii, parintii si profesorii. Sau poti fi coach si speaker voluntar in Campania nationala de informare si educare a minorilor si adultilor in scoli “STOP ABUZ. START OCROTIRE!” Nu ar fi grozav daca parintii si profesorii ar transforma copii in adulti cu incredere in sine care stiu ce isi doresc? Asa s-a nascut Asociatia “Academia Romana de Coaching”, iar acum ai ocazia sa faci parte din aceasta comunitate extraordinara de coach profesionisti formati si antrenati sub indrumarea mea personala. Tu stii cat de multe poti fi? Poti face? Poti avea? Prin tine… Asta imi doresc sa descoperi