„Iisus vindeca cu Cuvantul, forta Cuvantului fiind insasi forta divina. Iisus vindeca prin putetea Intentiei, care este energie creatoare.Iisus vindeca prin atingere folosind energia esentei divine. Iisus vindeca prin propria sa prezenta, datorita curateniei si vibratiei sale foarte înalte și mai ales prin puterea iubirii. Iisus continua sa vindece și azi prin puterea credinței și rugăciunii noastre. El este modelul divin pentru un terapeut. Nu exista alta cale.“
Karyn Maria Taulescu
#DinJurnal
Aud des aceasta voce care imi sopeste ALEGE VIATA chiar de-i liniste chiar de-i zgomot. Orice ar fi, alege Viata caci Viata inseamna Eu Sunt, inseamna Lumina, inseamna Energie Creatoare, inseamna manifestarea unei forte mai mari decat este Omul. Viata inseamna Vindecare. Inseamna Iertare, Compasiune, Iubire. Inseamna Alegere si Liber Arbitru. Inseamna Constienta. Inseamna Prezenta. Inseamna Esenta Divina. Inseamna Dumnezeu.

„Masura in care suntem capabili sa permitem intrarea unor noi tipare in viata noastra este si masura in care vom descoperi o intarire a conectarii noastre cu noul.“

 Gregg Braden – Trezirea la punctul zero

Caci Omul este masura tuturor lucrurilor, spunea Protagoras. Asadar incepe sa alegi, sa alegi in cunostinta de cauza caci ignoranta este si ramane o alegere. 
Invata sa-ti asumi alegerile facute si sa inveti din fiecare experienta lectia care te ajuta sa folosesti instrumentele in vederea realizarii unei schimbari, daca asta este ceea ce iti doresti.
Pornind de la premisa ca Viata inseamna Creatie, te invit sa incepi sa alegi. Sa incepi sa-mi manifesti Puterea Personala si astfel sa devii una cu Esenta Ta. Sa devii Unul. Eu Sunt. 
Numele stravechi al lui Dumnezeu YH este inscris in codul nostru genetic, spune Stiinta Initiatica.

„Dumnezeu/Eternul in interiorul corpului“

Gregg Braden – Codul lui Dumnezeu

In incheiere, las cateva versuri adunate din jurnal.
“Tată Ceresc, Părinte Sfânt,
Te rog, coboar-o clipă pe pământ, 
Să ne-nveți Iubirea Ta
Să ne mângâi fruntea grea. 
Să ne picuri bob de rouă
Să-nvățăm a face Rai dintr-o zi nouă,
Și dezleagă ochiul orb 
Să-nceapă a vedea 
Scânteia din Minunea Ta,
Să ne crești al inimii senin 
Iar noi, smeriți , să mulțumim.”
@RugaDinZori
Aminteste-ti! Alege Viata din Tine!
Nota
Inchei aici, cu mare bucurie si recunostinta profunda, o alegere facuta la inceputul anului 2020. Mi-am propus atunci sa scriu 12 articole. Iata ca am ajuns si la ultimul. Felicitari mie pentru perseverenta si pentru determinare. Pentru increderea in mine si pentru deschidere. Pentru curajul de a ma arata vulnerabila in fata tuturor. Mi-am deschis sufletul intr-atat de mult incat am ales sa las si cateva versuri din jurnalul meu – Ruga din Zori. Bucurii, impliniri pe care vi le doresc si voua. Caci si la mine aceste roade au inceput cu semintele plantate in urma cu un an. Aceste roade au fost mai intai intentii hranite de o atitudine pozitiva, hranite de valori atent cultivate de-a lungul anilor si oferite in dar prin puterea alegerii constiente. Atunci, la inceputul acestui proiect am ales Viata din mine. Acum Contemplu Viata si Creatia! Daca simtiti ca rezonati, ne putem intalni pe pagina de Facebook si pe contul de Instagram @RugaDinZori unde va invit sa aruncati un ochi. Va multumesc cu recunostinta, atat voua cititorilor cat si colegilor care lucreaza in spatele acestui minunat proiect.
Categorii: Resurse gratuite

Cristina Majic

Sunt o creatoare de frumos, atenta la detalii, focusata pe a gasi sensul catre bunastarea interioara. Sunt pasionata de fotografie, plimbari in natura, lucru manual si lectura. Inainte de a afla beneficiile sesiunilor de coaching, eram o cautatoare. Cautam raspunsuri, cautam liniste, cautam solutii. Eram intr-o continua odisee ce nu-si mai gasea finalul. Acum am ajuns sa talmacesc insemnatatea cautarilor mele, am inteles de ce anume aveam nevoie pentru a atinge piscul potentialului meu creator. Celor care simt sa lucreze cu mine, le pot oferi sesiuni de coaching bazate pe confidentialitate, profesionalism si empatie. +4915165256677 cristina.majic@academiadecoaching.ro Facebook | Linkedin