Când eram mică deseori înainte să adorm, visam cu ochii deschiși tot ce îmi doream pentru când voi fi mare și toate acele vise s-au împlinit.

 

Cu timpul am pierdut acest obicei și am început să cred în învățătura persoanelor din jurul meu care îmi spuneau “trezește-te la realitate”.

 

Așa că mulți ani la rând am fost cu picioarele pe pământ și nu am mai visat cu ochi deschiși și nici nu mi-am făcut cine știe ce planuri, așa că ajunsesem să trăiesc de pe o zi pe alta ca un robot care face în automat tot ce trebuie să facă.

 

De câțiva ani am simțit nevoia să revin la acel obicei din copilărie, doar că de data asta a fost mai greu să visez cu ochii deschiși și am făcut totul în baza credințelor care le aveam și anume că trebuie sa ai bani, cursuri, relații …

 

Când pierzi obiceiul ăsta natural trebuie să lucrezi atent și constant intenționat ca să devină din nou obicei.

 

Așadar de vreo trei ani am început să scriu ce îmi doresc din tot sufletul fără să mă gândesc dacă îmi permit sau nu, și deși nu știu cum le voi îndeplini pe toate, odată ce știam ce vreau, lucrurile se așeazau în așa fel încât eu să reușesc să-mi îndeplinesc toate dorințele.

 

Este ca și cum aș fi la un magazin unde o vâzătoare așteaptă să audă cu ce să mă servească și cum rostesc cuvintele mele ea începe să adune marfa din magazin pentru mine.

 

De câte ori simt că vreau ceva mă întorc la caietul meu și mai adaug o dorință cu toate detaliile care îmi vin în minte și după puțin timp: waaaaw,  s-a îndeplinit.

Apoi mai scriu ceva, mai citesc ce dorințe mi s-au îndeplinit deja și mă bucur nespus de magia asta.

 

Acum știu cât este de bine să știu să visez, să știu ce-mi doresc. De fapt în momentul în care te gândești la ce îți dorești, tu de fapt petreci timp cu tine și îți afli dorințele, gàndurile. Cu alte cuvinte te Cunoști mai bine.

 

Este natura omului să creeze să realizeze. Dacă ai planuri de viitor, simți că trăiești.

Încearcă să scri și tu tot ce îți dorești pentru tine și din când în când uită-te la paginile din trecut ca să vezi ce s-a realizat. Dacă vrei și este cazul adaugă poze în caietul tău dacă este vorba de ceva material sau detalii dacă este vorba de un curs, sănătate sau de cum vrei să fie o relație actuală sau viitoare, între colegi sau în cuplu.

 

Dacă vrei să lucrezi împreună cu mine pe această temă și sau altceva contactează-mă pentru o sesiune de Coaching.

Simona Ochean on EmailSimona Ochean on Facebook
Simona Ochean
Daca vrei sa faci  o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine.

E-mail : simona.ochean@academyforcoach.com

Tel :  0039 328 41 63 373

 

Simona Ochean

Simona Ochean

Daca vrei sa faci  o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine. E-mail : simona.ochean@academyforcoach.com Tel :  0039 328 41 63 373