Te-ai gandit vreodata cat de important e sa intelegi ca legile universale functioneaza fie ca tu le cunosti sau nu, fie ca tu le accepti sau nu, fie ca tu le folosesti in favoarea ta sau nu? De exemplu legea atractiei. Aceasta iti spune ca nimic nu apare intamplator in viata ta. Tu atragi totul, ca un magnet urias.

Legea atractiei doar mijloceste un raspuns la propriile tale ganduri. Tu iti creezi  propria ta realitate. Nimeni din exterior nu poate atrage ceea ce vine spre tine. Doar simpla focalizare spre ceea ce iti doresti inlesneste atragerea acelui lucru in mod automat.

Viata e un joc, dar ca sa te bucuri ca participant la acest joc si chiar sa castigi, e vital sa ii cunosti regulile.

Daca te simti sarac nu ai cum sa atragi bogatie, daca te simti gras nu ai cum sa atragi zveltete, daca te simti nefericit si trist nu ai cum sa atragi bucuria. Este impotriva legii universale a atractiei.

Orice gand caruia ii acordam atentie devine mai puternic, creste in intensitate. Astfel incat este mult mai usor sa schimbi un gand in faza incipienta, cand inca energia insuflata lui nu are foarte multa putere.

Focalizarea pe un anumit subiect este o forta uriasa. Punctul de atractie legat de acel subiect devine mult mai puternic prin concentrare si focalizare, decat daca mintea trece de la un subiect la altul.

Cand vei ajunge sa constientizezi ca orice lucru caruia ii acorzi atentie devine mai intens, vei deveni foarte selectiv asupra gandurilor tale inca de la inceput, astfel incat sa dirijezi constient alte ganduri asemanatoare spre cel initial, in cazul in care doresti sa-l amplifici.  Bineinteles vei refuza sa alimentezi gandul ce nu il doresti,  cand inca nu a apucat sa aiba foarte multa energie.

Fiecare din noi avem aspecte in viata care merg bine dorind sa le pastram, sa le ampificam si aspecte care am dori sa fie diferite.

Pentru ca situatiile care nu ne plac sa se schimbe e necesar sa le vedem asa cum am dori sa fie, sa ne focalizam pe acestea si sa renuntam a ne mai concentra pe ceea ce nu vrem.

Pentru a face o schimbare radicala in viata ta e nevoie sa incetezi sa iei in seama ceea ce este, felul in care sunt lucrurile (aici incluzand si modul in care te percep ceilalti) si sa acorzi atentie modului in care ai prefera sa fie ele.

Prin practica te vei obisnui sa fii tot mai atent la ceea ce simti si sa fii tot mai prezent in viata ta. Procesul creatiei este sa te focalizezi atat de mult asupra a ceea ce iti doresti incat fiinta ta interioara sa iti raspunda prin emotii. Astfel vei avea acces la puterea universala obtinand tot ce iti doresti, atata timp cat este benefic pentru tine si nu dauneaza celor din jurul tau si universului.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum functioneaza legea atractiei si cum iti poti face viata frumoasa in toate aspectele ei, aplicand cateva reguli simple, te astept la o sesiune de coaching cu mine.

Sanda Ciorna on EmailSanda Ciorna on Facebook
Sanda Ciorna
Master Coach
Daca vrei sa faci  o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine.

E-mail : sanda.ciorna@academiadecoaching.ro

Tel :  +40745233818

 

Sanda Ciorna

Sanda Ciorna

Daca vrei sa faci  o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine. E-mail : sanda.ciorna@academiadecoaching.ro Tel :  +40745233818