Cu siguranță îți dorești o lume mai bună,însă începe cu tine. Fii tu un exemplu pentru cei din jurul tău. Nu lasă pe alții să îți arate cum să îți trăiești viata. Trăiește-ți viata după propriile valori. Ieși din relații toxice, job, orice ce te face să te simți mizerabil cu tine însuți. Înfruntă problemele cu capul înainte. Eu sunt un exemplu. 

Am trecut prin tot ce se putea trece, de la anxietate, despresie, sinucideri, comă. 

Nu ai observat ca oamenii de succes se asociaza cu alti oameni de succes? Oamenii lenesi au in preajma lor alti oameni lenesi? Cati oameni activi si de succes cunosti care sa stea toata ziua cu cei  care au ca preocupare principala sa-si petreaca  timpul uitandu-se  la televizor? Motivul nu este pentru ca o persoana este mai buna decat cealalta ci , este pentru ca aceste doua categorii de oameni  emit vibratii diferite, incat nu ar putea sa imparta acelasi spatiu  pentru o perioada indelungata. Acesta este si unul din raspunsurile la intrebarea de ce atragi aceeasi categorie de oameni in viata ta.

Acelasi lucru se aplica si la oamenii increzatori in propriile persoane sau oamenii nesiguri. Ei nu se potrivesc.  Nu face greseala sa crezi ca increderea este acelasi lucru cu deschiderea unui om, pentru ca nu este cazul. Poti sa fii o persoana care are incredere in sine, dar  sa nu fii o persoana extrem de sociabila si deschisa. Multi oameni increzatori sunt rezervati, si par a fi timizi  sau nesiguri, dar daca intri intr-o conversatie cu ei, iti vei da seama ca increderea in propria lor persoana e evidenta.

Insa nu am renunțat sa am viata pe care mi-o doresc acum. Va fi mereu soare pe strada ta? Nu… Vor fi ploi, cu tunete și fulgere, însă nu te vor da îndepărta de visele și dorințele tale, atit timp știi unde vrei să ajungi.  Viata ta se va îmbunătăți vizibil în momentul în care vei avea curajul sa fii sincer cu tine însuți. Cel mai dureros lucru pe acest pamint, este sa te pierzi pe tine… Este exact can’t te uiți la cineva în mod excesiv, și uiți că și tu ești o persoana specială. Ajută-i pe  Ceilalti, dar ajută-te și pe tine, fa ceea ce îți dorești să faci cu pasiune de mai mult timp. Una dintre cele mai grele încercări în viata, este sa fii ceea ce ești…. Într-o lume care încearcă să te facă sa fii fericit ca toți ceilalți. Întotdeuna vor vei alții mai tineri  care vor arata mai bine, însă nu ca tine.

 Nu te schimba doar ca să fii pe placul celorlați. Când simți sa spui “NU” spune din tot sufletul și vei vedea cine va mai sta lângă tine. Adevărați oameni vor accepta schimbare ta și te vor încuraja să mergi mai departe pe Drumul tău,fara frică că te va pierde. Când faci ceva din frică in viata, înseamnă că nu ai încredere în tine.

 Putem să ne îndrăgostim de persoana nepotrivita și sa suferim din cauza greșelilor, însă indiferent cât de râu merg lucrurile, va veni și aceea persoană potrivita, pentru ca învățăm din greșeli, dacă nu vor veni același persoane, pana ne vom învață lecția în viata. 

Adevărul este ca lucrurile care ne aduc fericirea în viata sunt ” gratuite” dragostea, zâmbetul și investirea energiei în pasiunile noastre. Dacă nu ești fericit cu ceea ce regăsești în interiorul tău nu uita ca nu vei putea fi fericit pe termen lung cu altcineva. Nu gândi prea mult, actioneaza după cum îți spune inima. Nu sta indiferent pentru ca nu poți schimba ceea ce refuzi. Evaluează situațiile și ia decizii deceive. A face un progres implica întotdeauna și niște riscuri pe care trebuie sa ți le asumi. Mergi înainte, sigur vei reuși. 

Nimeni nu se simte niciodată 100% pregătit când apare o oportunitate. Pentru că majoritatea marilor oportunități care apar în viața, ne forțează sa ieșim din zona noastră de confort, ceea ce la început nu ne vom simți confortabili. Alege relațiile cu intelepciune, pentru ca ele îți vor defini viata ta. Altele te vor testa, altele se vor folosi, altele te vot învață, dar cel mai important ca vor scoate tot ce este mai bun în tine. Nu-ți mai face griji ce fac alții, concentrează-te pe tine,in a te depăși puțin câte puțin zilnic. Succesul este o luptă cu tine însuți.     

Renunta la rolul de victima, si nu te rezuma doar la a asimila informatii. Actioneaza! Nu mai e timp sa astepti. Eu nu vreau sa ramai doar la constientizare, vreau sa te vad cum te ridici dintr-o viata nesatisfacatoare si constient alegi sa iti creezi viata pe care o doresti.

Pentru ca depinde doar de tine!

Orice investitie pe care o faci in tine, se va reflecta de 10 ori in calitatea vietii tale.

Te aștept la o sesiune individuala de coaching cu mine spre a-ti descoperi obstacolele din viata ta,pentru a fi implinit si fericit.

Monika Efimov on EmailMonika Efimov on Facebook
Monika Efimov
Practitioner Coach
Tu ce-ti doresti?

Te imbratisez cu mult drag, te rog distribuie si prietenilor tai, poate cuiva ii foloseste.

Te astept la o sesiune de coaching cu mine.

Telefon 0045 50374075

Mail: monika.efimov@academyforcoach.com

 

O zi frumoasa

Si daca iti doresti sa fim colegi, vino la urmatorul curs al Academiei Romane De Coaching cu Loredana Latis, detalii: www.AcademiaDeCoaching.ro

 
Categorii: Resurse gratuite

Monika Efimov

Monika Efimov

Tu ce-ti doresti? Te imbratisez cu mult drag, te rog distribuie si prietenilor tai, poate cuiva ii foloseste. Te astept la o sesiune de coaching cu mine. Telefon 0045 50374075 Mail: monika.efimov@academyforcoach.com   O zi frumoasa Si daca iti doresti sa fim colegi, vino la urmatorul curs al Academiei Romane De Coaching cu Loredana Latis, detalii: www.AcademiaDeCoaching.ro