Spuneau batranii in trecut ca meseria nu se invata ci se fura, deoarece fiecare meserie are secretele ei si proprile retete de succes.

In orice actiune exista o reteta, un ritual, incepand de la gand pana la finalizarea actiunii.

La fel avem si noi propriile retete( constiente sau nu) de succes si de esec, pe care, daca le descifram, putem sa le folosim atunci cand avem nevoie de ele, asemeni unei truse de prim ajutor, pe care este foarte usor sa o accesam dupa ce am decodificat-o.

   Asadar, gandeste-te la o situatie din viata ta, in care ai realizat ceva sau ai avut un success mai mic sau mai mare. Ce ai facut mai exact? Ce ganduri ai avut? Ce actiuni ai facut cu de-amanuntul? Poate ai ascultat un anumit gen de muzica! Sau poate ai citit ceva. Poate te-ai rugat sau ai meditat intr-un fel anume. Poate ai facut putina miscare sau ai vorbit cu cineva drag. Poate te-ai plimbat pe unde-ti face placere sau ai mancat si baut ceva care-ti place. Poate te-ai jucat cu animalul preferat sau ai desenat. Sau poate ai creat ceva cu propriile maini. Orice ai facut si te-a pus in acea stare de a face lucruri, noteaza-le pe o coala de hartie. Aceasta este una din retetale tale de succes. Poti analiza si alte situatii fericite din viata ta, au ceva in comun aceste situatii? Acum stiind toate acestea ai deja propria reteta a succesului personal, pe care o poti urma cu incredere ori de cate ori vei dori sa ai rezultate asemanatoare.

La fel se intampla si in cazul esecurilor. Analizeaza-ti actiunile si evita sa le mai faci daca iti doresti rezultate mai bune.

Succes si spor!!!

Mariana Diaconu on Email
Mariana Diaconu
Master Coach
Daca vrei sa faci  o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine.

E-mail : mariana.diaconu@academiadecoaching.ro

Tel :  +40764078704

Mariana Diaconu

Mariana Diaconu

Daca vrei sa faci  o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine. E-mail : mariana.diaconu@academiadecoaching.ro Tel :  +40764078704