Draga Barbate,

daca sotia sau partenera ta de viata citeste mult si se preocupa de evolutia ei personala te poti declara un NOROCOS.

Prima senzatie a ta va fi de frica, sau de gelozie. Dar gelozia nu are nici un rost, in nici o situatie. Gelozia vine din lipsa stimei de sine. Lucreaza cu tine si pentru tine.

Cum ar fi sa lasi putin televizorul si jocurile pe telefon si sa pui mana sa citesti o carte? Cum ar fi oare sa te duci cu ea impreuna la un curs de dezvoltare personala, sa te convingi ca ea chiar face lucruri frumoase?

Afla Barbate ca daca sotia sau prietena ta vrea altceva de la viata inseamna ca e momentul sa accepti schimbarea. E momentul sa iti deschizi inima si sa intemegi ca vremurile s-au schimbat si ca nu mai puteti trai ca pe vremea bunicilor!

GATAAAA!!

Daca ai sansa ca partenera ta sa deschida ochii catre o noua forma de viata, la un alt nivel energetic, o viata mai frumoasa, mai buna, mai usoara, bucura-te si profita, la modul frumos si util pentru cuplul vostru.

Si tu poti sa evoluezi si in plus, cu ajutorul femeii de langa tine, tu, Barbate, vei evolua mult mai usor si mai repede.

Nu te speria, femeia ta nu citeste cu gandul de a te parasi!

Ea vrea binele ei, al tau si al familiei voastre. Totul e mult mai frumos cand femeiea este evoluata si fericita. Chiar si tu iti doresti ca femeia sa fie fericita, nu-i asa?

Dar ea nu poate dansa singura in acest dans. Stii bine ca pentru un Tango e intotdeauna nevoie de doi…

Fii prezent, fii deschis, fii alaturi de ea, asculta ce iti transmite, ascult-o pe ea. Vei avea de castigat, impreuna veti castiga un cuplu minunat.

E foarte egoist si neconstructiv sa ii franezi cresterea. Doar pentru ca tu nu ai chef sa faci un efort si sa iesi din zona ta de confort, care deja nu mai este de confort ci se cheama LENE sau chiar PROSTIE? Ti se pare mai simplu sa dai vina pe ea ca vrea sa se schimbe, decat sa te uiti la tine si sa te intrebi

« Cand am citit eu ultima carte? »…..

Lasa gelozia si pune in loc IUBIRE si bucura-te ca ai sansa de a creste frumos impreuna cu ea.

Fii constient ca daca nu faci si tu eforturi in aceeasi directie o vei pierde! In orice caz femeia nu iti apartine, cum nici tu nu apartii femeii tale. Dar daca ea evolueaza si se dezvolta si tu nu tii pasul cu ea, nimic bun nu iti prevad.

Preferi sa ramai in mocirla jocurilor pe telefon singur, sau intr-un cuplu evoluat in care sa cresteti impreuna?

ALEGEREA ITI APARTINE !

CURAJ, BARBATE…IUBESTE -TE SI TREZESTE-TE

Laura Calous on EmailLaura Calous on Facebook
Laura Calous
Dacă vrei să faci și tu o schimbare, te aștept la o sesiune de coaching cu mine.
LAURA CALOUS – Life Coach & PSIHOPEDAGOG
laura.calous@academyforcoaching.com
 
Tel. +33 674 05 52 56

Laura Calous

Laura Calous

Dacă vrei să faci și tu o schimbare, te aștept la o sesiune de coaching cu mine. LAURA CALOUS – Life Coach & PSIHOPEDAGOG laura.calous@academyforcoaching.com   Tel. +33 674 05 52 56