Draga om minunat,

M-am gandit sa-ti dedic in mod special aceste randuri, pentru ca vreau sa intelegi cat iti sunt de recunoscatoare

 

I

.

– Iti sunt recunoscator pentru ca ma cauti, pentru ca imi citesti randurile si imi vizionezi mesajele..

 

Iti sunt recunoscator pentru ca

 

Iti sunt recunoscator pentru ca inca nu ne-am cunoscut dar exista si maine si am speranta ca ne vom cunoste

 

Acum se apropie sarbatorile si chiar daca ele nu ar fi atat de aproape, m-am gandit ca a sosit momentul ca tu sa primesti un dar, sau, daca iti doresti mai multe, te asigur ca vei primi ceea ce-ti doresti. Asa mi-a spus Mosul si eu cred in asta !

Daca ar fi sa prioritizezi care este cadoul cel mai bun, cel mai frumos pentru tine, ai putea sa mi-l descrii, sa-mi spui ce este ?

 

Daca imi vei spune, casa, masina, alte lucruri de genul asta, te inteleg ce-mi spui, dar eu, te asigur ca, atunci cand le vei avea (si iti doresc sa le ai, daca asta este credinta ta ca te fac mai fericit), nu vei fi nici mai fericit, nici mai sanatos, nici mai valoros, nu vei avea decat ceva material, care in fiecare moment se degradeaza, se invecheste si *nu mai straluceste*

 

Daca vrei sa te opresti un moment din alergatul cotidian si incetezi sa te limitezi numai la partea materiala, cauta te rog in interiorul tau. Cautand in tine, acceseaza informatia  sufletului tau si  vei intelege cat de mult ai nevoie de TINE, de echilibru, e liniste de bine in interiorul tau.

Eu am descoperit ca am nevoie de acest dar nu cu mult timp in urma, dar acum el este pe primul si cel mai inalt loc din lista mea de cadouri.

Daca ma uit mai bine pe lista, il vad si pe pozitia 2, 3 si il vad si il vad unic si permanet in lista mea. Pentru daca am acest dar, pot sa mi le fac singura pe celelalte.

Daca nu-l am, devin clientul medicilor, terapeutilor si a multor altor personae care se ocupa de tot c ear putea fi vizibil ca boala pe corpul meu fizic.

Am descoperit ca sunt si alte persoane care de-a lungul timpului s-au gandit la ceva asemanator. Ce parere ai de cadorile astea :

Sugestii de cadouri de Crăciun:

Pentru duşmani – iertarea
Pentru cel care nu e de acord cu tine – toleranţa
Pentru un prieten – aprecierea ta
Pentru un client – serviciile bune
Pentru un copil – un exemplu pozitiv
Pentru tine – respect” – O Arnold.

” nostru. Crăciunul poate fi o zi de sărbătoare sau de rugăciune, dar va fi întotdeauna şi o zi de aducere aminte în care ne gândim la tot ce am iubit vreodată”. E. Rundel.

“Dacă nu ai în suflet Crăciunul, degeaba îl cauţi sub brad”. L. Smith.

Iertarea de sine este cel mai minunat dar, pe care ar trebui sa ti-l faci macar de Craciun, daca nu in fiecare zi a vietii. Maria Boghian

Iata cateva actiuni care pot sa te ajute sa ierti pe tine insuti,asta iti confera liniste, echilipru si pace interioara,

  • Mediteaza

Meditatia este o modalitate puternica prin care poti aduce iertarea si acceptarea de sine in viata ta.

  • Indreapta lucrurile

Uneori, o fapta buna , facuta din suflet ne ajuta sa ne indreptam greselile.

  • Elibereaza-te de vina

Desprinde-te de atasamentul si vinovatia pe care le cari cu tine. Iesi din starea de victima, om pedepsit .

4.Recunoaste si asumati daca faci ceva gresit dar nu te pedepsi. Nu exista o emotie mai distructiva pentru sinele tau decat vinovatia.

  • Fa-ti in noi relatii.

Iti recomand sa fii PREZENT in viata ta, in interiorul tau si IUBESTE-TE !

Esti un om minunat !

Maria (Maya) Boghian on EmailMaria (Maya) Boghian on Facebook
Maria (Maya) Boghian
Dacă vrei să faci și tu o schimbare, te aștept la o sesiune de coaching cu mine.

Email: maria.boghian@academiadecoaching.ro / maria.boghian@academyforcoach.com

Tel: 0040 732008008

Maria (Maya) Boghian

Maria (Maya) Boghian

Dacă vrei să faci și tu o schimbare, te aștept la o sesiune de coaching cu mine. Email: maria.boghian@academiadecoaching.ro / maria.boghian@academyforcoach.com Tel: 0040 732008008