Sute sau mii de ani femeia a cautat sa fie egala barbatului. A fost tratata de vrajitoare, sclava, curva, a fost mama, amanta, iubita, violata, venerata, adorata, siluita…

La un moment dat in istorie femeia era Zeita.

La alt moment al istoriei barbatii isi puneau problema daca femeia are sau nu Suflet.

Am vazut biblioteci intregi scrise cu sau despre Femeie. Interesul era pe masura fricii acelora care descopereau Magia si Forta femeii, sau pe masura Iubirii asezate la picioarele frumusetii ei.

Razboaie, Imperii, capete luminate pierdute sau razboaie castigate pentru sau din cauza unei Femei.

Constient sau ne-constient fiecare femeie a refacut acest drum complicat, de cautare sau regasire.

Si eu…am trecut de la o extrema la alta, cautand de fapt nimic altceva decat Fericirea. Am trecut de la mama, la femeie, de la supunere, la independenta si libertate. De fiecare data lipsea ceva. De fiecare data era ceva in exces, si altceva lipsa.

Pana nu am scris pe hartie,negru pe alb, exact ceea ce vreau,  exact ceea ce am, ceea ce am nevoie, ceea ce ma oboseste, ceea ce imi este necesar, ceea ce imi este indispensabil, sau ceea ce imi este indiferent, sa imi enumar valorile personale, sa simt ceea ce ma defineste – pana nu am facut toate astea (si multe altele) nu mi-am gasit linistea si nici echilibrul.

 

Femeia, mama, iubita, bucatareasa, adolescenta, harnicuta, somnoroasa, artista, femeia de afaceri – toate faceau parte din mine. Cum as fi putut sa le impac pe toate, cand ziua avea doar 24 de ore?

Le-am ascultat pe fiecare, pe rand. Le-am dat dreptate. Le-am iubit exact asa cum erau ele. Le-am dat voie sa fie si …surpriza, unele s-au linistit, altele au prins curaj!  Au inceput sa se inteleaga intre ele si sa isi dea voie SA FIE pe rand, dupa care sa taca. Am facut un clasament si am ajuns sa inteleg ce este cel mai important, mai putin important, la ce puteam sa renunt, sa fiu mai rar.

Am ajuns la un ECHILIBRU INTERIOR, ceea ce mi-a adus o liniste interioara, ceea ce m-a condus catre ACCEPTARE, IERTARE si mai apoi catre IUBIREA DE SINE.

Ulterior am inteles ca restul vine de la SINE.

eu sunt dintotdeauna acceptare,

iertare si iubire de sine

 

Astazi inteleg ca femeia este femeie, nu egala barbatului, ci doar ea insasi, FEMEIA.

Eu sunt dintotdeauna femeie,   ma accept si sa ma iubesc exact asa cum sunt.

Eu dintodeauna sunt in echilibru cu mine insami si cu visurile mele.

Eu dintotdeauna sunt parte din drumul meu in desavarsire…

Este timpul ca femeia sa re-devina Zeita.

INTRE FEMINITATE SI MAGIE exista doar IUBIREA

Laura Calous on EmailLaura Calous on Facebook
Laura Calous
Dacă vrei să faci și tu o schimbare, te aștept la o sesiune de coaching cu mine.
LAURA CALOUS – Life Coach & PSIHOPEDAGOG
laura.calous@academyforcoaching.com
 
Tel. +33 674 05 52 56

Laura Calous

Laura Calous

Dacă vrei să faci și tu o schimbare, te aștept la o sesiune de coaching cu mine. LAURA CALOUS – Life Coach & PSIHOPEDAGOG laura.calous@academyforcoaching.com   Tel. +33 674 05 52 56