Va salut. Sunt Aida Cimpeanu, colega si prietena voastra, si astazi va spun cu convingere, ca fiecare dintre voi are puterea sa schimbe lumea. Câti dintre voi credeti acest lucru? Va garantez, ca nu trebuie sa fiti Trump, Putin ori Papa de la Roma ca sa puteti schimba lumea.

Desi  nu pare credibil ceea ce va spun,  totusi, persoana din spatele acestor randuri, a inteles doua lucruri importante, care trezesc puterea interioara de a schimba lumea,  DOUA. Pentru a intelege însă, aceste 2 lucruri a trebuit sa trec printr-o lunga perioada de AGONIE sI EXTAZ, o perioada cu puncte Zero, puncte critice, puncte limita, puncte terminus… si multe puncte de vedere (ale altora, de cele mai multe ori). Vi s-a intamplat sa treceti prin astfel de perioade? Mie da….

Dupa 14 ani in care mi-am construit o cariera cu mult efort vine, bomba: BUUM…..DISPONIBILIZAREA POSTULUI! Tot atunci Vine si solutia – PE TAVA: Imi zice mama,  ”vino fata mamii aici (adica in orasul in care traia ea),  te angajezi la primarie, ai unde sa locuiesti, scoala copilului este aproape, ma ai pe mine care te mai ajut”….Si inca cum! Exact asa am facut….

Însa nu ma simteam ok nici la munca…nici acasa. Toata ziua…..ascultam nemultumirile mamei si tot ea era cea care ne gestiona vietile…cum credea ca e mai bine.. Pe scurt, nu ma simteam stapana pe viata mea, si imi doream urgent …o schimbare!

Într-o zi, dupa incetarea contracului cu primaria, hotarata, mi-am pus cateva haine si carti, in valiza, si am plecat spre Bucuresti… Cand am plecat, nu stiam unde voi locui, unde voi lucra ori ce voi face a doua zi. Dar stiam ca trebuie sa fac o schimbare in viata mea! Dand cateva telefoane in drum spre Bucuresti, lucrurile s-au aranjat cumva.. am gasit un apartament gratuit in prima luna, si un part-time la firma unei cunostinte….Si, a trebuit sa ma reinventez! Daca ani de zile m-am straduit sa fac pe plac celor din jur…..dintr-o data m-am oprit …..si m-am intrebat „ce ma face pe mine fericita si  plina de viata? CE STIU EU SA FAC MAI BINE, asa incat sa pot oferi valoare celor din jur?”.

Iata ca dupa ani de intrebari si cautari,  în dimineata zilei de, 17 aprilie 2018, am avut marea revelatie: ”Astazi e cea mai potrivita zi pentru a face ceea ce eu cu adevarat iubesc”   stai putin…..dar ce iubesc? Vine si raspunsul ”iubesc oamenii, libertatea, cuvantul”.

Ceea ce simt ca ma umple de viata, este pasiunea cu care vorbesc oamenilor despre puterea lor interioara, si despre cum pot face la randul lor schimbările pe care si le doresc in viata, in asa fel incat sa devina cea mai buna varianta a lor, si sa fie mai fericiti. Cum fac asta? in calitate de om, de coach, trainer, autor si speaker motivational.

Oamenii nu pot fi constransi sa se schimbe. Schimbarea este un act de libertate, de liberă constientizare si decizie personala,  nu un act de supunere. Nu poti obliga pe nimeni sa se schimbe daca nu-si doreste acest lucru.

Ca să produc o schimbare în viețile celor din jur, am facut mai intai eu insami schimbarea la mine, tinand cont de doua lucruri foarte importante. Iata care sunt aceste doua lucruri:

  1. În primul rând am aflat  ce fac eu cu pasiune si cu entuziasm, si ce ma face sa ma simt vie. Am incetat sa ma mai intreb ce ii trebuie lumii, ci sa ma intreb care este sensul meu pe acest pamant;
  2. Dupa ce am aflat acest lucru, m-am pus pe treaba, adica am inceput sa fac pentru oameni ce stiu eu mai bine – sa le vorbesc, sa-i motivez, sa-i consiliez, sa le ofer din suflet sedinte de coaching transformatoare…….. Pentru ca Lumii ii trebuie oameni care au prins viata, nu oameni care se intreaba ce trebuie lumii!

Hai sa facem impreuna acest pas. Sa  descoperim lucrurile care ne fac vii si ne dau sens. Apoi va invit sa trecem la treaba si sa facem zilnic aceste lucruri, pentru noi, pentru oameni, pentru schimbare! Numai facand ceea ce simtim si stim noi mai bine, pentru cei din jur, putem da sens existentei noastre si putem influenta oamenii….ca sa faca la randul lor o schimbare in bine,  in viata lor. Numai asa ne putem trezi puterea interioara de a aduce schimbarea in LUME!

Fii tu, mai intai de toate, acea schimbare pe care o doresti in jurul tau.

MULT SUCCES! VA IMBRATISEZ CU DRAG!

Aida Cimpeanu on EmailAida Cimpeanu on Facebook
Aida Cimpeanu
Daca vrei sa faci  o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine.

E-mail : aida.cimpeanu@academiadecoaching.ro

Tel :  0748 553019/ 0728 651 711

 

Aida Cimpeanu

Aida Cimpeanu

Daca vrei sa faci  o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine. E-mail : aida.cimpeanu@academiadecoaching.ro Tel :  0748 553019/ 0728 651 711