Daca vrei sa ai succes invata sa convietuiesti cu esecul

Winston Churchill  spunea: definitia succesului este “Sa mergi din esec in esec fara sa iti pierzi entuziasmul”

Greselile, infrangerile sunt inevitabile in aceasta viata, dar e esential sa nu ne lasam doborati de ele, sa nu le dam o importanta prea mare astfel incat sa le lasam sa ne doboare, ci sa le luam ca pe trambuline spre solutii optime.

Din esec invatam, el ne ajuta sa ne intarim, sa devenim mai intelepti, sa acumulam experienta, consecventa, perseverenta, tenacitate, incredere.

Daca nu vrei sa gresesti niciodata, nu actiona niciodata. Cel mai simplu mod de a evita greselile este de a nu face nimic. Dar oare asta te duce undeva?

“Cel mai mare succes nu inseamna sa nu cazi niciodata, ci dupa fiecare cadere sa te ridici inapoi”-Vince Lombardi

“Intreraga viata este un experiment. Cu cat experimentam mai mult, cu atat mai bine.”-Ralph Emmerson

Fiecare primim de la viata ceea ce noi provocam, nici mai mult, nici mai putin, nici altceva.

Nu exista noroc nemeritat, suferinta nemeritata, ci doar cauza si efect, ceva care precede urmat de ceva care succede. Fiecare gand, sentiment, cuvant, actiune este o cauza care va atrage un efect corespunzator.

Ceea ce se intampla unui om este proportional credintelor sale.

Asa numitul insucces este nefinalizarea unui succes, este un rezultat nedus pana  la capat. Fiecare insuces poate deveni un succes .

Fiecare deseu al trecutului poate deveni un ingrasamant pentru viitor.

Inainte de a avea succes e nevoie sa FII succes, sa il simt in toti porii fiintei tale, sa actionezi ca si cum ai deja succes.

A avea succes necesita acelasi efort cu a avea insucces. A fi sarac iti consuma aceeasi energie cu a fi prosper. Depinde spre ce  iti canalizezi energia.

Munca din greu nu este o garantie a succesului. Harnicia este cea care provoaca bucurie si rezultate, nu munca din greu.

E necesar sa renunti la tot ce nu iti apartine: la furie, resentimente, frica, stres, invidie, regrete, neiertare, vanitate, mila de sine, razbunare, egoism, victimizare, griji, manie, judecati, egoism, nesinceritate.

A trai ca un invingator inseamna a-ti indrepta atentia si a o mentine asupra solutiilor, obiectivelor, puterii creatoare. A  fi focusat pe sanatate, relatii armonioase, prosperitate, iluminare, asta implineste viata.In momentul in care iti indrepti atentia spre toate acestea te umpli de vitalitate, de energie, pofta de viata, optimism, incredere, liniste, siguranta.

Succesul nu este despre a te chinui. Viata urmeaza drumul efortului minim, iarba nu se chinuie sa creasca, ea pur si simplu creste, fluturele nu face efort sa zboare, el doar zboara, omul  cand iubeste cu adevarat nu se chinuie sa iubeasca ci pur si simplu iubeste, natural, firesc, simplu, armonios.

Tu cum percepi succesul , cum te raportezi la a-l obtine?

Sanda Ciorna on EmailSanda Ciorna on Facebook
Sanda Ciorna
Master Coach
Daca vrei sa faci  o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine.

E-mail : sanda.ciorna@academiadecoaching.ro

Tel :  +40745233818

 

Cursuri 2017-2018

Academia de Coaching