CUM TRECI PESTE UN DIVORT ?

Acest an a fost unul de mari provocari pentru mine, si totusi ultima provocare, divortul, s-a dovedit a fi cheia mea catre succes. Pare ciudat, ai putea spune. Pe cat de ciudat, pe atat de adevarat,  pentru mine una. Eu acum divortez, m-am mutat deja singura din noiembrie si ma simt minunat cu mine. Am baiatul o saptamana la mine si o saptamana este la tatal lui, asa este legea in Belgia si nici nu as fi vrut altfel. Mi se pare normal ca ambii parinti sa fie implicati in cresetea si educatia copilului. Nu spun ca nu mi-e dor de baiat in saptamana in care nu il vad, dar asta ma face sa profit si mai mult de timpul petrecut impreuna.

Asadar, de ce am spus ca pentru mine divortul a fost calea spre succes ?
Se pare ca exact de asta aveam nevoie sa ma mobilizez, eu care nu am platit o factura in viata mea, eu care nici nu stiam unde este centrala, a trebuit sa invat sa ma descurc singura.

Am inchiriat un apartament super mare si luminos si frumos si acum cea mai mare placere a mea este sa il aranjez asa cum imi place mie. Nici nu stiam ca sunt asa de buna la decoratiuni interioare.

Si ce sa vezi? Ma descurc de minune !  Muncesc foarte mult dar fac ceea ce imi place, mi-am luat o masina la care inainte nici nu as fi indraznit sa visez, am un proiect nou de coaching care este ceea ce mi-am dorit eu dintotdeauna, cursurile de olandeza pe care le organizez au mare succes, cartea mea se vinde foarte bine, seminariile de coaching sunt extrem de profunde si transformationale, petrec timp de calitate cu baiatul si ma simt extraordinar de bine in casuta mea.

Ma intelegi acum de ce am spus ca divortul pentru mine a fost cheia catre succes ? Eu nu as fi crezut niciodata ca sunt atat de puternic(a), acum stiu.  Stiu ca orice imiu propun, reusesc. Stiu ca pot si stiu ca merit. Stiu ca ma simt extraordinar de bine eu cu mine.  Stiu ca nu as fi facut toti acesti pasi, nu as fi devenit niciodata cu adevarat independenta daca nu era cu divortul.

Acum in acest moment sunt atat de linistita, ma simt implinita. Baiatul se joaca pe tableta langa mine pe covor in living ul meu imens, luminile de la brad si de la lumanari sunt atat de frumoase, ascult colindele lui Hrusca, tocmai ce spune « raiul pe pamant »  si eu asta simt acum.

Divortul este dureros, dar odata ce treci peste frustrari, ego , dezamagire, frica de necunoscut, frica de singuratate…. daca relatia nu merge, divortul este cea mai buna solutie si poti renaste dupa.

Te iubesc

Iustinia Seciu on EmailIustinia Seciu on Facebook
Iustinia Seciu
Master Coach & NLP Practitioner
Daca vrei sa faci si tu o schimbare, te astept cu la o sesiune de coaching cu mine.

iustinia.seciu@academyforcoach.com

0032 488 57 04 06 ( Belgia)

 

Cursuri 2017-2018

Academia de Coaching