CUM STII CA IEI DECIZIA CORECTA

Cele 7 trăsături ale oamenilor de succes!

 

  1. Pasiunea – o dorință a oamenilor de a înfăptui ceva, acel scop mistuitor care îndeamnă oamenii sa facă acel ceva ce și-l doresc. Pasiunea descatuseaza adevărată putere din noi. Pasiunea dă adevărata plăcere a vieții. Fără pasiune viața este anostă!

 

  1. Crezul – este diferența dintre oamenii ce reușesc în viață în absolut orice domeniu și cei care nu reușesc. Dacă noi credem că ceva este adevărat acel ceva devine posibil și adevarat. “Dacă noi credem în magie vom trăi o viață magică”- Tony Robbins

 

  1. Strategia- calea de a-ți atinge obiectivul, mortalitatea de organizare a resurselor tale pentru atingerea obiectivelor tale. Poți deschide o ușă spărgând-o sau găsind cheia ce o deschide. Nu este suficient să ai resurse pentru a reuși, îți trebuie și o strategie, o cale pentru aceasta.

 

  1. Valorile interne – emiterea cu limpezime a judecăților etice, morale si practice asupra a cum ar trebuii să fie viața noastră. Mulți oameni nu știu cu exactitate ce își doresc în viață. Cei ce reușesc în viață au un simț extraordinar de clar în legătură cu ceea ce sunt și ceea ce fac.

 

  1. Energia – vitalitatea, dinamismul, puterea atât fizică, intelectuală și spirituală de a duce la final strategia ce ți-ai făcut-o pentru atingerea obiectivului tău.

 

  1. Crearea de legaturi – abilitatea de a crea legături cu oamenii din diverse clase sociale. Toți simțim nevoia de a crea legături durabile și iubitoare cu alții. Fără ele atingerea succesului este degeaba.

 

  1. Arta comunicării – arta de a crea noi punți între oameni și de a-ți împărtăși ideile celorlalți.   Modalitatea de a comunica cu alții și cel mai important modalitatea de a comunica cu tine însuți determină calitatea vieții. Cei care sunt maeștrii ai comunicării ne formează și ne influențează viața.

 

Oare toate acestea sunt legate între ele?  Cu siguranță că da!

 

Atingele și tu! Eu sunt alături de tine!

Pentru a-mi schimba viata cel mai important lucru a fost sa imi schimb modul de a gandi, pentru ca da, schimbarea vine din interior spre exterior. Schimba-ti modul de a gandi si iti vei schimba modul de a actiona. Schimband modul de a actiona vei avea alte rezultate care la randul lor vor intarii planul tau spre reusita.

Robert Dobrean on EmailRobert Dobrean on Facebook
Robert Dobrean
Life and Business coach
Daca acest articol ti-a fost de folos astept parerile sa mi le spui pe pagina mea https://www.facebook.com/robert.dobrean.lifebusinesscoach/  
Nu uita sa dai un share poate foloseste si altcuiva!
Daca vrei sa faci si tu o schimbare si sa iti clarifici aceste lucruri te astept la o sesiune de coaching cu mine!
Robert Dobrean
Life and Business Coach
0730 098 887
https://www.linkedin.com/in/robert-dobrean-97b683a1/
https://twitter.com/DobreanRobert
https://www.instagram.com/dobreanrobert
 
robert.dobrean@academiadecoaching.ro

Cursuri 2017-2018

Academia de Coaching