Draga om minunat,

De multe ori se intampla, mergand pe drumul vietii sa simti ca ai *picioare de plumb* sa simti ca numai inertia te face sa pui dreptul in fata stangului, fara nici o perspectiva, fara nici un fel de motivatie, sa te misti, pentru ca asa e curgerea vietii.

De multe ori aceste lucruri se intampla  pentru ca, nu mai ai incredere in tine, iar imaginea clara a ta despre tine s-a sters, nu mai reprezinta nimic pentru tine.

Problema majoră  pornește din gândul că, NU POTI REUSI, că nu  stii ce si cum sa mai faci. In mintea ta este scenariul ca, orice faci, orice incerci, totul iese prost. Si culmea realitatea iti confirma la fiecare pas acest lucru.

Devii un magnet pentru RELE si in memoria ta nu mai exista nici o amintire ca ai avut candva succes, ca ai fost fericit.

Te rog sa tragi in piept de cateva ori aer adanc in piept, sa-l expiri cu putere si imputerniceste memoria sa-ti aduca aminte de un moment in care ai reusit, in care ti-a fost bine si reintra in acea stare.

1.Reintra in haina succesului, fericirii !

Readu-ti aminte ce gust, culoare, miros are fericirea, succesul si retraieste acest moment.

Simte cum fiecare fibra din tine se bucura de aceasta stare cum fiecare celula a sufletului tau renaste si reinvata succesul.

 Daca ai reusit sa faci acest lucru, intelege ca TU POTI, ca puterea e in tine ca sa renasti ! Te felicit !!!!

Eu consider ca aceasta este cea mai eficientă metodă de a crește increderea in tine, pentru moment dar si pe termen indelungat.Poti sa faci acest lucru ori de cate ori te simti deprimat,  simti ca nu mai ai resurse sa mergi mai departe.

             Iti propun chiar sa deschizi JURNALUL FERICIRII si primul capitol, te rog sa scrii cu linie de la capat fiecare succes, fiecare izbanda pe care ti-o amintesti.

Daca nu-ti aduci aminte toate aceste clipe minunatate, scrie macar una azi si te asigur ca maine vei mai gasi alta situatie.

Lasa lista deschisa, completeaz-o cat de des poti.

Chiar daca repeti evenimentele nu te speria, scrie si retraieste aceste momente. In plus, iti recomand sa o citesti ori de cate ori poti, memoreaz-o daca poti si cand simti ca ceva  incearaca sa te *scoata* din starea de  reusita, spune-o/citeste-o imediat si reintra in acea stare.

Astfel poti crea RADACINA SUCCESULUI, care te va face sa incepi sa reintrii cotidian in acea stare si sa ramai in starea de INVINGATOR.

  1. Identitica lucrurile ce te fac să te simți inferior sau te fac sa spui ca nu esti suficient de bun,…

Daca nu poti sa identifici usor aceste lucruri te rog sa faci urmatorul exercitiu:

-ia o foaie de hartie, imparte-o  pe verticala pe jumatate, scrie in dreapta intrebarile si da cinstit raspunsul. Iti sugerez cateva intrebari:

De ce mă simt inconfortabil / inferior si in ce situatii ?

Cum exact mă simt?

Ce anume (concret și specific)îmi generează aceste sentimente?

Ce anume as putea face ceva diferit ?

Cu ce comportamente concrete noi as putea schimba/inlocui cele actuale ca sa rastorn situatia ?

Daca identifici si constientizezi situatia carete face sa nu te simti OK si iti asumi schimbarea, schimbarea are loc. Recunoaste, accepta, identifica solutii, implementeaza-le /actioneaza si lucrurile se schimba.

Te felicit daca ai ajuns pana aici !

Fii prezent în viața si nu mai lasa ca ce ai cladit sa se mai darame . Esti un om minunat !

Maria (Maya) Boghian on EmailMaria (Maya) Boghian on Facebook
Maria (Maya) Boghian
Dacă vrei să faci și tu o schimbare, te aștept la o sesiune de coaching cu mine.

Email: maria.boghian@academiadecoaching.ro / maria.boghian@academyforcoach.com

Tel: 0040 732008008

Maria (Maya) Boghian

Maria (Maya) Boghian

Dacă vrei să faci și tu o schimbare, te aștept la o sesiune de coaching cu mine. Email: maria.boghian@academiadecoaching.ro / maria.boghian@academyforcoach.com Tel: 0040 732008008