In primul rand clarifica-ti ce vrei si de ce vrei aceasta.

Clarifica-ti dorinta din spatele dorintei care te indeamna sa vrei ceea ce vrei, esti sigur ca asta vrei?

Analizeaza consecintele si pretul indeplinirii dorintei tale. Merita? Mai vrei aceasta?

Cine esti tu cu dorinta indeplinita?

Cine esti tu fara dorinta indeplinita?

Unde te afli acum in raport cu dorinta ta? Este realista si realizabila sau din contra irealista si irealizabila pentru a te complace in stadiul de victima a vietii si a societatii?

Cand cauti pe GPS, intotdeauna te intreaba unde te afli, de unde pleci si unde vrei sa ajungi. Esti in punctual X si vrei sa ajungi in punctual Y.

Nu spune niciodat nu am suficient ci porneste de la ceea ce ai. Spre exemplu, nu am suficienti bani sa cumpar X(emotie care scade vibratia si increderea) ci, am deja 10 lei si mai am nevoie de Y lei( emotie constructiva, incurajatoare).

Ce faci tu concret pentru indeplinirea dorintei tale?

Creeaza-ti starea emotionala favorabila indeplinirii dorintei tale, adica, gandeste-te la cum te-ai simti daca aceasta dorinta s-ar indeplini si cauta in trecutul tau o amintire in care ai trait ceva similar, o emotie similara. Retraieste acea emotie apoi imediat schimba subiectul vechi cu dorinta noua, ramai putin in acea stare, ca si cand dorinta noua s-ar fi indeplinit, insa nu insista prea mult pentru a nu da senzatia creierului tau ca dorinta deja sa indeplinit si nu mai este nevoie sa depuna efort pentru a caute solutii.

Adu cat mai multe amanunte de clarificare si descriere pentru dorinta ta gen: o casa de lemn, la munte, cu 3 camere, fara etaj, cu pridvor, cu x metri de gradina, cu pomi fructiferi…)

Cu siguranta ai vazut macar odata un meci de tenis sau de fotbal, ai vazut cum acei jucatori se concentreaza pe minge si anticipeaza miscarea adversarului, cam asa se intampla si cu dorintele, este necesar sa te ridici in directia favorabila indeplinirii dorintei tale.

Spor la dorinte constiente implinite!!!

 

Mariana Diaconu on Email
Mariana Diaconu
Master Coach
Daca vrei sa faci  o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine.

E-mail : mariana.diaconu@academiadecoaching.ro

Tel :  +40764078704

Mariana Diaconu

Mariana Diaconu

Daca vrei sa faci  o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine. E-mail : mariana.diaconu@academiadecoaching.ro Tel :  +40764078704