Sunt momente in viața care ne schimba modul de gândire si prioritățile.

 

Pana la inceputul anului 2016 am trait,am simțit si am gândit in dezacord cu mine insami. Am trecut prin viata absenta,m-am lasat purtata de actiuni,de evenimente din exterior,de parerea oamenilor din jurul meu si mi-am neglijat trairile interioare. Exista o deconectare de sine.

 

Asteptam ajutor din exterior,de la sora mea, de la prieteni.De un an si jumatate am inteles si cred cu tarie ca tot ceea ce percepem in si din exterior este,de fapt,reflectarea fiintei noastre.

Si da,este adevarat ca anumite situatii se repeta in mod ciclic pana cand constientizam nevoia de schimbare.

Eu am inteles aceasta nevoie in urma unor evenimente dureroase.Acum 10 ani spuneam familiei si prietenilor ca vreau sa plec din tara, ca îmi doresc sa am o viața mai buna si îmi urmez partenerul de atunci.

Si, ca o confirmare a vorbei din batrani: „Ai grija ce-ti doresti pentru ca ti se poate intampla”, am cautat oportunitatea, iar in ianuarie 2007 eram „fericita” ca plec in Anglia pentru a-mi urma visurile si iubirea.

Urma sa traiesc o experienta „transformatoare” ce avea sa reprezinte o treapta catre auto-cunoastere.

Iata-ma asadar ajunsă in Anglia,cu iubitul meu,si cu o gentuța mică in care aveam doar cateva schimburi.

Au trecut anii,am fost nevoită sa fac tot felul de lucruri care nu ma împlineau,am fost bătută, neglijata,umilita.

Munceam,veneam acasă si o luam de la capat fără ca măcar sa fiu apreciata.Pana când….m-am îmbolnăvit.Am făcut hernie inghinală.Singura soluție operația.Am trecut peste.A mai urmat o perioada la fel de agita si stresată,m-am îmbolnăvit de mastita chistica la sâni(era si normal-hraneam doar lucruri care nu îmi plăceau).Am trecut si peste asta.Tot fără sa ma opresc.Si a venit surpriza! Relația a eșuat,jobul nu ma împlinea,sănătatea era șubreda si m-am pricopsit cu o mândra de depresie.Depresie care m-a adus fata in fata cu mine.

Mahnirea sufleteasca avea sa se reflecte in plan fizic.

Cum as fi putut altfel sa trec peste ea dacă nu ma imprieteneam cu mine?

Mi-a fost frica, vroiam sa fug de fiecare data,sa ma implic in orice numai sa nu petrec timp cu mine.Si totuși….

Am inceput sa îmi faca plăcere: sa beau un ceai singura,sa citesc o carte,sa ma plimb si sa zâmbesc,sa scriu trăirile mele.Din ce in ce simteam mai mult cum îmi doresc sa trăiesc mai intens.Cat mai frumos,cât mai autentic.Si ma apropiam de mine.

Asa m-am întors la mine.La corpul meu si am inceput sa ma iubesc.

 

5 minute oprește-te.

Trage aer in piept si uita-te la cer.Ridica-ti ochii din pământ si încetează sa mai cauți ceva.Ridica ochii si privește-te.Poti sa cauți oriunde,la oricine,oricum,nu te vei găsi.

Tu esti aici!Aici si acum in corpul tau.Aduna-te si simte-te.E timpul sa te opresti din alergătura si sa faci cunoștința cu noua tu!

Pentru ca esti frumosa si esti minunata.Esti unica si deosebita.Descopera-te tu ca sa tw poată descoperi si altcineva.

Eu sunt aici pentru tine sa te ajut in călătoria ta spre tine.Prin ghidajul meu de coach te pot aduce aproape de sufletul tau.

Te imbratisez cu iubire si prietenie,

Aceeași si mereu alta,

Madalina Nastase Life&Relationship Coach

Madalina Nastase on EmailMadalina Nastase on Facebook
Madalina Nastase
Life&Relationship Coach
Eu te invit si te astept cu mare drag la o sesiune individuala de coaching sau de grup,cu prietenele tale, strict confidentiala unde poti sa iti imbunatatesti si infrumusetezi viata.

Aceeasi si mereu alta, Madalina NastaseLife&Relationship Coach

tel. 00447427991909
email: madalina.nastase@academyforcoach.com
Facebook:Elena Madalina Nastase

Madalina Nastase

Madalina Nastase

Eu te invit si te astept cu mare drag la o sesiune individuala de coaching sau de grup,cu prietenele tale, strict confidentiala unde poti sa iti imbunatatesti si infrumusetezi viata. Aceeasi si mereu alta, Madalina NastaseLife&Relationship Coach tel. 00447427991909 email: madalina.nastase@academyforcoach.com Facebook:Elena Madalina Nastase