Vrei sa fii stapanul vietii tale? Este acum momentul pentru tine?

Vrei sa ai parte de sanatate sau de boala?

De conflicte sau de armonie?

Vrei sa simti pace si compasiune sau sa judeci si sa critici?

In interiorul fiecaruia dintre noi se afla doi indivizi complet diferiti. Amandoi sunt inteligenti, unul este constient si celalalt inconstient. Partea constienta este asociata cu starea de veghe si cu forta psihica vointa. Vointa sta la baza initierii si continuarii actiunilor noastre, iar focusarea este cea care determina finalitatea lor.

Atunci cand iti doresti ceva actionezi in acea directie sau iti consumi energia in alte sensuri, adica …te autosabotezi?

Fiinta inconstienta este mai greu de identificat intrucat se afla in zonele subconstientului la care ratiunea are acces doar prin analiza si observare. Subconstientul este partea care guverneaza corpul fizic, inclusiv fuctionarea organelor si a celulelor, si corpul psihic. Facultatea psihica asociata este de data aceasta imaginatia.

Suntem constienti in proportie de cateva procente, subconstientul avand o pondere cu mult peste 90%. Cu cat iesim de pe pilot automat, cu cat ne auto-observam, cu cat lucram cu Sine direct sau fiind sustinuti de un specialist – terapeut, coach, psiholog, psihanalist, ne luam puterea inapoi si ne creem viata din ce in ce mai constient.

Atunci cand detii programe sau rescrii programe – sugestii si imagini mentale – care iti sustin sanatatea, fortele uriase ale subconstientului se mobilizeaza in directia vindecarii sau a mentinerii sanatatii si vitalitatii. In schimb traind cu spaima de moarte sau de boala, vei contribui la aparitia imbolnavirii. “CINE SE TEME DE BOALA O VA ATRAGE”

“ESTE BOGAT NUMAI CINE SE CREDE BOGAT, CEL CARE SE CREDE SARAC ESTE INTR-ADEVAR SARAC”.

Suprematia imaginatiei asupra vointei explica de ce ne trezim adeseori in stari sau situatii diametral opuse celor pe care si le doreste vointa noastra.

Controlul imaginatiei si comunicarea directa cu subconstientul sunt procese ce necesita metoda pentru a se manifesta eficient si benefic. Obtinerea autocontrolului reprezinta incununarea muncii prin practica regulata, perseverenta, claritate, constiinta, alegeri intelepte, investitie de timp, energie si bani in propria persoana.

Cum ar fi sa trezesti potentialitatile infinite dinauntrul tau? Cum ar fi sa intelegi si sa stii ca “NOI NE CREEM SINGURI DESTINUL, CARE NU ARE NIMIC DE A FACE CU SOARTA OARBA?” Cum ar fi sa iti atingi visurile aducandu-le in realitatea de zi cu zi? Cum ar fi sa stii ca viata ta este in mainile tale?

Daca ai certitudinea ca vei obtine ceea ce iti doresti, vei obtine cu siguranta acest lucru in masura in care dorinta ta este rezonabila – atentie la etica si la legile Universului.

Cun ar fi sa trezesti credinta in tine si in viata?

Iti ofer cu drag o tehnica foarte simpla si extrem de eficienta in a-ti imbunatati starea si viata:

Gaseste un moment si un loc in care stii ca nu vei fi deranjat in urmatoarea perioada. Aseaza-te intr-un scaun sau fotoliu confortabil si inchide ochii. Inspira si exprira profund si constient. Elibereaza toata gandurile, lasa-le sa plece. Repeta-ti de minim 30 de ori ca si cum ai integra fiecare cuvant in toate celulele: CU FIECARE ZI CARE TRECE MA SIMT DIN CE IN CE MAI BINE, DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. Ramai in acea stare placuta, de relaxare, de bine cat mai mult timp. Deschide ochii cand te simti pregatit, iti poti relua activitatile obisnuite pastrand aceasta stare productiva.

Cuvintele autosugestiei e indicat sa fie rostite intr-o maniera simpla, fara a depune nici cel mai mic efort, in mod mecanic. In acest fel ele vor patrunde mult mai usor in subconstient, care va actiona imediat pentru a le transpune in realitate. Aceasta metoda o poti aplica de-a lungul intregii tale vieti, fiind deopotriva preventiva si curativa.

Practica autosugestiei nu inlocuieste tratamentul medical, dar reprezinta un ajutor nepretuit pentru orice persoaba inclusiv pentru cei bolnavi. Doctorii deschisi vor observa si ei schimbarea si se vor bucura, putand implementa aceste afirmatii pentru sine si restul pacientilor, mai ales ca nu exista nici un efect advers. O data programul scris in subconstient, vindecarea, ameliorarea si imbunatatirile urmeaza rapid. Cei pentru care nu functioneaza sunt: persoanele cu incapacitatea psihica de intelegeren cei ce refuza sa asculte sau sa foloseasca sugestionarea ori autosugestionarea si cei ce renunta. Pentru toti ceilalti, rezultatele sunt minunate si devin palpabile adesea mai curand decat credeau.

Pentru schimbari profunde te astept sa lucram impreuna. Sunt aici pentru a te sustine si ghida in calatoria grandioasa numita viata, spre a iesi din programele de durere, suferinta, supravietuire si greutate si a intra pe drumul bucuriei, implinirii, sanatatii, succesului, pacii, relatiilor fericite.

Everybody needs a coach. Here I am. Totul devine mai simplu si mai usor atunci cand lucrezi cu un specialist. Sesiuni individuale, de cuplu, grup, familie. Adulti, copii, adolescenti. Telefonic, fata in fata sau pe internet.

Adina Ene on EmailAdina Ene on FacebookAdina Ene on Linkedin
Adina Ene
Master Coach
MasterCoach & NLP Practitioner

Comsilier de Dezvoltare Personala & Formator
Facilitator Access Consciousness

E-mail: adina.ene@academiadecoaching.ro

Tel: +0040.729.518.817

 

 

 

Adina Ene

Adina Ene

MasterCoach & NLP Practitioner Comsilier de Dezvoltare Personala & Formator Facilitator Access Consciousness E-mail: adina.ene@academiadecoaching.ro Tel: +0040.729.518.817