Nu este niciodata prea tarziu pentru a face ce iti place cu adevarat. Munca vietii tale seamana cu o vocatie, este ratiunea ta de a fi. Cum o poti descoperi?

Fa un exercitiu si separa pentru moment nevoia ta de a avea un venit si dorinta ta de a face un lucru care iti place. Este posibil ca meseria pentru care ai calificare sa fie diferita de ceea ce ti-ar placea sa faci. Intreba-te “Poti crea o cariera sau o meserie pentru care simti o chemare si sa fii recompensat financiar pentru efortul tau?”

Munca vietii tale este ceva care iti da entuziasm, energie, te pasioneaza si de care esti atras, este mereu in gandurile tale. Este ceva care iti satisface cele mai profunde nevoi si dorinte si in acelasi timp are o contributie la viata altor oameni.

 Fiecare din noi venim pe aceasta lume cu un scop special.  Asa ca intreaba-te:

Ce iubesti cu adevarat sa faci in plan profesional?

Daca ai avea suficienti bani pentru tine si familia ta, ce ai face?

Ce activitate ai desfasura daca ai avea succesul garantat 100%?

Nu te lasa influentat sau descurajat de altii care iti spun ca ce iti doresti sa faci este prea greu sau imposibil de realizat. Sa faci ce-ti place este un proces de autodescoperire. Fii sincer cu tine si constientizeaza ce crezi cu adevarat despre tine? Ce imagine ai despre tine? Iti asculti intuitia sau te bazezi pe parerile altora pentru a lua decizii? Identifica acele ganduri care iti spun ca nu stii sau nu meriti sa practici meseria pe care ti-o doresti cu adevarat si inlocuieste-le cu convingeri care te sprijina pentru a-ti atinge obiectivul. De fiecare data cand ai acceptat un loc de munca care nu-ti placea doar pentru a supravietui, vocea ta interioara te-a avertizat. Chiar daca ai ignorant-o ea nu a disparut. Ca si exercitiu stai in liniste cateva minute in fiecare zi si observa ce iti transmite acel geniu din interiorul tau. Sinele tau superior este in masura sa te ajute sa alegi drumul potrivit si corect pentru tine. Inainte de a cauta alt loc de munca, de a schimba orasul sau tara, lucreaza cu tine pentru a fi aliniat ci tine insuti.  Ai grija ca ceea ce esti sa fie in concordanta cu ceea ce gandesti, simti si cu modul in care actionezi. Contureaza-ti un plan de actiune pentru a ajunde acolo unde iti doresti. Actioneaza cu pasi mici dar siguri- adica stabileste ce vei face azi, saptamana asta, luna aceasta pentru a-ti crea acea meserie care iti place. Fii flexibil pentru a adapta planul tau pe masura ce vocea ta interioara te va ghida. Si nu uita sa crezi in tine!

Ioana Epure on EmailIoana Epure on Facebook
Ioana Epure
Master Coach
Daca vrei sa faci si tu o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine,

Tel: +34670847516, +40770408311

E-mail: ioana.epure@academiadecoaching.ro

Ioana Epure

Ioana Epure

Daca vrei sa faci si tu o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine, Tel: +34670847516, +40770408311 E-mail: ioana.epure@academiadecoaching.ro