Te-ai intrebat vreodata ce inseamna frumusetea? Tu te consideri frumos (oasa)? Ai o oglinda la indemana? Ok, uita-te in ea. Ce vezi?

Acum, da-mi voie sa-ti spun ca eu nu cred ca exista oameni urati, nici macar asa si asa, ci doar oameni frumosi, dar nu un pic frumosi, ci magnetizant de frumosi. Depinde doar cine ii priveste. Nu cred sa existe cineva in lumea asta pe care sa nu-l considere macar o singura persoana, foarte, foarte frumos.

Si ca sa te asiguri de asta, ce-ar fi sa fii tu prima persoana care te place. Ia mai priveste-te o data in oglinda, de data asta printr-un filtru de iubire. Sunt convinsa ca vei gasi la tine cel putin 3 calitati extraordinare.

E-adevarat, nu toata lumea o sa vada frumoasa pe toata lumea dar de ce-ai vrea sa-ti canalizezi atentia pe cei care nu te vad asa cum meriti sa fii vazut(a) cand sunt atatia altii care te adora?

Oamenii au gusturi foarte diferite, unora le plac oamenii mai supli, altora mai plinuti, unora, ochii mai mari, altora, ochii mai mici, unora le place o fata mai alungita, altora, o fata mai rotunda, unora le plac buzele carnoase, altora, buzele mai fine. Si totusi, ce-ar fi ochii daca n-ar emana frumusetea interioara? Ce-ar fi o fata, indiferent de forma ei, daca n-ar avea expresivitatea specifica fiecarei persoane in parte? Si culmea, te-ai intrebat vreodata ce-l face pe fiecare om sa fie special? Ei bine, e tocmai ceea ce e diferit, de multe ori exact acel lucru pe care el il considera imperfect si de care e nemultumit, e chiar ceea ce ii da farmec.

De data asta, ai tema. Priveste in jurul tau si gaseste cel putin 3 trasaturi sau insusiri, pe care tu le consideri frumoase, la fiecare om intalnit. Daca ceva nu-ti place, pur si simplu ignora si alege sa te concentrezi pe ceea ce vezi frumos.

Dincolo de tiparele create de interesele din media si de filtre, singurul filtru sanatos pe care sa-l folosesti e la tine, e filtrul iubirii pure.

Ramona Onisor on EmailRamona Onisor on FacebookRamona Onisor on Linkedin
Ramona Onisor
Daca vrei si tu o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine.

Ramona Onisor, Life & Business Coach

Tel 00357 99 235028

ramona.onisor@academiadecoaching.ro

 

Ramona Onisor

Ramona Onisor

Daca vrei si tu o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine. Ramona Onisor, Life & Business Coach Tel 00357 99 235028 ramona.onisor@academiadecoaching.ro