Tocmai mi-am cumparat minunatia asta pe care o vezi in imagine si care m-a fascinat prin frumusetea ei, prin perfectiunea ei.  Stii ce e? O conopida!

Daca ti-as cere sa-mi faci asa o conopida, poti? Asta ce inseamna? Ca nu exista?

Uite ca ea exista si e foarte reala. Cu toate astea, mintea mea, de exemplu, nu ar sti sa creeze asa o conopida, probabil nu ar fi fost capabila nici macar s-o conceapa daca n-as fi vazut-o deja creata. Si-atunci cum sa mai cred eu mintea cand hotaraste ce-i posibil si ce nu?

Cu toate astea, tindem sa credem ca doar ceea ce sta in controlul mintii noastre, doar atat e posibil, doar atat cat putem concepe cu mintea noastra constienta, doar atat se poate realiza. De multe ori, daca noi nu avem raspuns imediat la intrebarea: “Cum?”, tragem automat concluzia ca nu e posibil.

Cine-ar fi crezut acum 50 de ani ca oamenii ar putea vorbi si s-ar putea chiar si  vedea la mii de km distanta. Si chiar a fost imposibil pentru multi pana cand cineva a indraznit sa creada altceva. Totul se naste in minte.

Atata timp cat ne limitam singuri si nu intelegem ca exista o inteligenta superioara, realitatea noastra nu va face decat sa ne confirme covingerile pentru ca vezi doar cat iti dai voie sa vezi, asa cum si esti doar atat cat iti dai voie sa fii.

Totul e posibil in Univers, mintea noastra  e singura care ne limiteaza. Imediat ce scapi de limitele impuse de minte si-ti dai voie sa crezi si sa creezi, totul se schimba, totul devine posibil.

Si stii ce, nu trebuie sa crezi pur si simplu nimic din ce spun eu aici, testeaza!

Sau, cum ar spune Paulo Coelho… “Fii realist, doreste-ti mereu imposibilul.”

Ramona Onisor on EmailRamona Onisor on FacebookRamona Onisor on Linkedin
Ramona Onisor
Daca vrei si tu o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine.

Ramona Onisor, Life & Business Coach

Tel 00357 99 235028

ramona.onisor@academiadecoaching.ro

 

Ramona Onisor

Ramona Onisor

Daca vrei si tu o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine. Ramona Onisor, Life & Business Coach Tel 00357 99 235028 ramona.onisor@academiadecoaching.ro