1. Decizi tu pentru tine, nu altii

 

Daca atunci cand esti angajat tu doar executi niste sarcini care iti sunt alocate, cand esti antreprenor tu esti cel care decide ce sa faci, cum sa faci si cand sa faci. Responsabilitatea iti apartine tie 100%, riscul ti-l asumi tu 100%, dar si satisfactia va fi a ta 100%.

 

2. Depinzi doar de tine nu de altii

 

Tu faci si tu desfaci. Tu faci lucrurile sa mearga, sa stea pe loc sau sa cada. Tu alegi oamenii cu care sa lucrezi, tu alegi cum sa te promovezi, tu alegi ce sa vinzi si cum sa vinzi. Nu vine nimeni sa iti spuna ca astazi ai gresit si nu iti spune nimeni ce sa faci ca sa remediezi situatia. Nu iti spune nimeni sa te trezesti la 6.00 dimineata sa rezolvi o problema, nu iti aminteste nimeni ca azi nu ti-ai facut treaba.

 

3.Incepi sa fii creativ pentru tine nu pentru altii

 

Ca sa faci lucrurile sa mearga, incepi sa fii extrem de inventiv si de creativ. La inceput iti recomand sa faci niste cursuri de management si marketing, pentru ca nimeni nu va sti mai bine decat tine cum sa iti pui afacerea pe picioare. Pe masura ce lucrurile avanseaza, vei observa ca devii din ce in ce mai creativ si ca te gandesti aproape tot timpul la firma, cum sa faci si ce sa faci. Te transformi din consumator in creator.

4.Devii un leader si dezvolti societatea in mod activ

Inveti cum sa gestionezi oameni, probleme si situatii. Inveti sa gasesti solutii si oportunitati. Creezi si generezi valoare pentru cei din jur. Devii un deschizator de drumuri atat pentru tine cat si pentru altii. Creezi o comunitate cu valori comune (angajatii tai vor avea valorile firmei tale) si vei contribui pozitiv la societatea in care traiesti.

5. Cresti ca om cu viteza luminii

Cresti ca Greuceanu’! Avand zilnic de infruntat si de rezolvat o gramada de situatii noi, vei fi nevoit sa inveti rapid cum sa le faci fata. Rezultat: vei invata foarte multe lucruri noi si vei creste rapid si constant. Pe masura ce bifezi un succes, increderea in tine va creste exponential.

BONUS:

Vei avea lumea intreaga la dispozitie sa te desfasori. De ce spun asta? Pentru ca vei deveni o forta de neoprit si dupa ce vei cuceri o strada, vei avea curajul sa cuceresti un oras, iar apoi lumea intreaga, pentru ca vei observa ca nimeni nu te impiedica sa faci asta decat, eventual, tu insuti!

 

SUCCES!

 

 

 

Mihaela Visan on EmailMihaela Visan on FacebookMihaela Visan on Linkedin
Mihaela Visan
Daca vrei sa faci si tu o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine.

Telefon 0040747741233

email: mihaela.visan@ academiadecoaching.ro

 

Mihaela Visan

Mihaela Visan

Daca vrei sa faci si tu o schimbare, te astept la o sesiune de coaching cu mine. Telefon 0040747741233 email: mihaela.visan@ academiadecoaching.ro